Добре дошли,
Гост
|
|
Аз съм винаги за избора. Нямам идея какво ще стане - но при всяко положение две опции са по-добри от една.
Иначе - наистина, съм традиционалист, и никога не търся промяна - ако няма нужда. |
Администраторите са забранили публикуването за гости.
|
|
Много хубава опция е, че когато натиснете клавиша "маймунка" (@), излиза списък с имената на хората в канала. Поддържа се auto-complete, така че ако наберете някои от буквите на името, списъкът ще се съкрати само до няколко човека. С нагоре-надолу можете да си изберете някой от тях и с клавиш [Tab] да го вмъкнете:
Така правите mention за човека и той ще получи съобщение, че някой се е обрънал към него. Ако искате да видите всички mention-и за вас, можете да го направите от ето този бутон, горе-вдясно: Обърнете внимание, че когато никът се вмъква, след него има едно число. Не съм проверявал, но най-вероятно това е така, защото никовете в Discord не са уникални. Така всеки човек с вашия ник си има номер. Този номер няма да се вижда в чата, той е нужен когато пишете съобщението. |
Последна промяна: 28 Сеп 2017 22:56 от systemshock.
|
|
Два-три нови момента от мен:
1 - сега виждам, че поне връзката към чата (на Ринглас), ако не и самият чат, се появява под форума - това е хубаво 2 - пробвах и самия чат - не е лош, разбира се - въпросът е дали може да се свикне да се ходи на друго място - за себе си не знам, доста други може и да могат (но ако става с 1 натискане само на бутона под форума - признавам си, така вече е почти същото; просто явно имам лоши спомени от предния външен чат - но сега е друго, изглежда) 3 - най-важното, не виждам функция Архив към чата на форума на Вилиан (утре ще го питам дали има изобщо) - ако няма, значи така или иначе не може да се използва пълноценно като алтернатива |
Последна промяна: 29 Сеп 2017 00:19 от Ейдриън Уейн.
|
|
Пробвах да вляза и от офис-компа, но разбира се пак иска да си влезеш в акаунта - а като натисках бутона ЛОГИН нищо не ставаше. (Няма смисъл да си правя нов акаунт, нали...)
|
|
|
Не, не си прави нов акаунт. Разпознава ти офис PC-то като друго IP и трябва да верифицираш, че си ти - с акаунта, който си си създал преди това. Останалите се справиха днес, имаше такива казуси.
|
|
|
Новият чат е супер. Идвайте.
|
Списание Книги-игри: knigi-igri.bg/forums/gamebooks-magazine
|
|
Даже Уейн одобрява, поне засега.
|
|
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas