Щото си знаем "матриала".
![]()
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Смятам, че съм се изразил достатъчно ясно.
Ми не знам Фройд дали трябва пак да четеш, но нещо малко неразбрано пишеш... поне аз не схванах нищо от това изречение. И "От де знаеш к'ва съм пък ти, бре?" ми се вижда доста смислен въпрос, въпреки, че е по-добре да си го запази за себе си и да се опита да разбере отговорът индиректно.Аз не виждам липса на логика в горепосочената ситуация. Трябва ли да се аргументирам от Психологична гледна точка, или пак ще ме пратите да чета Фройд?
Добра догадка от Непознат - тя всъщност чрез изречената от нея противоречивост (трябва ли да обяснявам, че противоречието е привидно?) му казва "Отде знаеш ква съм пък ти бре", аз бих му рекъл "Перфектен си, ама я погледни по-добре (и разкривам муцуната си)?"
Аз бих искал книга-игра, написана (поне донякъде) в стила на откъса от "Танц с вятъра". Приятен е.
Възраженията срещу "натруфеността" са безумни. Неодобрението към употребата на много прилагателни по начало е ретроградно и опростенческо.
Аз бих искал книга-игра, написана (поне донякъде) в стила на откъса от "Танц с вятъра". Приятен е.
Възраженията срещу "натруфеността" са безумни. Неодобрението към употребата на много прилагателни по начало е ретроградно и опростенческо.
Имаш я. Чети поредицата "Асасините на Персия".
Е, разбира се, че първо на Боби. За какво ми е да му поръчвам (плащам) да ми налива текст, ако аз вече съм си го написал десет пъти по-добре.
На няколко пъти по-горе споменавам, че моето е основна редакция-към пренаписване. Така че няколко конкретни фрази може и да съм оставил от писаното от Боби (малкото, което е можело да се използва). Не по-малко обаче идват от общия източник (записките): диалогът, концепциите.
Пак се отплесваш обаче.Говорим за качеството на текста. Ако не виждаш разлика, значи или вече си преглътнал качеството в текста на Блонд, въпреки първоначалните трагедии по въпроса, или няма какво повече да говорим. Разбира се мога да пусна и друг откъс за сравнение. Особено ако и Юри и Манол се престрашат да си кажат мнението.
Тери Гудкайнд не беше ли един който продаваше многотомни фентъзите и печаташе самосвали с пари от тях ?
наметалото чадор
Сълзи изпълниха внезапно очите й
я следваше с упорството на полумъртъв от глад хищник.
...
Сетне събра сила и я стисна със змийски съсък в обятията си.
...
Демонът все пак бе победил.
Светилото бе потънало зад прашния хоризонт.
Уродливите форми на обветрени скали тъмнееха около нея като злокобни гъби.
Съзнанието й беше пусто. Празна дъска за писане. Чист пергамент. Дърво, което резбарят не е докоснал.
Погледът й жадно се впи в него.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas