• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Книги-игри
/
За книгите-игри
/
За авторите и художниците
/
Извинения

Извинения

• 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3
13 Авг 2011 00:07
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 510
Topic Author
Извинения #24055
Избухнах срещу Dark_Kaiser заради неколкократните му неадекватни мнения в темата за отрицателни рецензии на Асасините 1. Пак бих го направил, защото житейският опит ме е научил да не търпя упоритите досадници, а този човек не преставаше да досажда в онази тема и нямаше модератор да го спре. Така че не му дължа извинение, но това мое избухване става причина да се извинявам на други хора.

Извинявам се за това свое изречение: "Аз нали не отивам в темата с мазните хвалби за един скапан продукт да ви обяснявам колко сте тъпи?" Извинявам се на всички, които са писали положителни рецензии в онази тема. Не отстъпвам от мнението, което вкара Кал в емоционална буря: "...хората, които дават положителна оценка на книгата, всъщност не казват кой знае колко смислени неща, само редят хвалебствени прилагателни. ...отрицателните рецензии, които според мен са много по-качествено написани от хвалебствията." Но това не ми дава право да подвеждам всички положителни рецензии под един знаменател, нито пък избраното от мен определение "мазни" е подходящо, дори за онази на Nikk.

Извинявам се и на Уейн, понеже не съм прочел Асасините 1 и съм се изказал за продукта му на база предишни впечатления от него като човек, автор и издател, както и от откъслечни впечатления за новия продукт.

Извинявам се и на хората, които досега са оценявали положително мненията ми и тази изцепка ги е накарала да се разочароват от мен. Може да няма и един такъв, ама все пак поднасям извиненията си, ако ви има.

Извинявам се на модераторите, ако съм им създал проблеми покрай преписката с Кал. На него самия не му дължа извинение, понеже човекът си е емоционална бомба.

Извинявам се, че съм причинил лоши емоции и на Джордж, понеже в неговите възражения по повод коментарите ми за МЕГА на БАРД има доста истина. Но за това ще пиша в друга тема.

Hater
A label that some people apply to anyone who disagrees with them on any subject. Such name calling is designed to discourage critical and independent thinking, and prevent full inspection of bogus ideas and beliefs. Use of the term hater is rampant on the internet.

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

13 Авг 2011 00:15
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Получени "Благодаря": 84
Извинения #24057
Аз поне приемам от свое име извиненията. (На мен много малко ми трябва. :)) И се радвам много, че Мишо пак е на линия. (И останалите бързо ще забравят безполезните страсти от миналата седмица.) Сега само остава да убедя и Лисичков и Анардил в това, за което Майкъл сам си е дал сметка: че всички сме на една страна и че има смисъл само от разумните критики, основани на нещо повече от строго лични предпочитания и предубеждения и изказани без лоши чувства.

13 Авг 2011 00:39
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Topic Author
Извинения #24061
Не сме на една страна. Всеки си води своята война, гони своята цел. Не сме се събрали на този форум с идеята да възкресяваме книгите-игри, например. Няма лидери, няма цел.

Ти си ми мътен и съм предубеден към теб, най-добре да не коментирам предположенията си за твоите цели. На моменти си позволяваш да коментираш някои мои признания с менторски тон, сякаш си останал доволен, че съм поел по пътя на духовното израстване, който ти отдавна си изминал. Но понеже нямаме общи цели и задачи, а и за да има мир, отминавам ги без коментар. Държа да бъда честен - в лични съобщения и по други канали изказвам много по-откровени мнения, ако човекът настоява да получи откровен отговор.

Та, не коментирам твоите причини да си на този форум. Да вземем мен - аз не бих се хванал да помагам на Ал Торо, макар че харесах книгата му. Той пък не би се концентрирал само в книгите-игри, макар че сам добре осъзнава, че без подобна концентрация няма да се постигне кой знае какво. Анардил и Лисичков и те си имат своите причини да са на форума, но със сигурност не ги обединяват много неща.

Мисля, че към Анардил подхождаш лошо, в смисъл че вероятно си вредиш. Човекът има способност да забелязва проблеми, има и желание да го прави. Насърчен от отношението на Ал Торо, той помогна да се оправят неща, които иначе щяха да си останат грешни. Но ти си знаеш. Като не ти знам целите, не мога да коментирам тактиката.

Hater
A label that some people apply to anyone who disagrees with them on any subject. Such name calling is designed to discourage critical and independent thinking, and prevent full inspection of bogus ideas and beliefs. Use of the term hater is rampant on the internet.

13 Авг 2011 07:25
vanio_l
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Получени "Благодаря": 77
Извинения #24082
Е хайде сега - каква може да е целта на един творец освен продуктът му да бъде закупен от повече хора :idea: А дали тактиката е успешна или не - времето ще покаже.
Мненията ти ако и някога да са остри - винаги изглеждат искрени. А всички сме хора - всички правим грешки. Но малко имат смелоста да си признаят.
Причините някой да е на форума също като цяло са ясни - любовта към книгите игри. (Естествено всяко правило си има и изключения - този дето не му дължиш извинение за краткия си престой тук има почти 400 мнения, направи скандали в целия форум, отправи няколко директни заплахи към други потребители и дори модератори, няколко пъти заплаши, че ще ни освободи от височайшото си присъствие - ама не го стори :cry: , скачаше на нож за някоя според него не на място поставена запетайка или кавичка, правеше се на редактор - аз потока на мисълта му нещо не го схванах :? и още и още и ... от ВСИЧКИТЕ тия почти 400 мнения - някой може ли да ми посочи колко са за книга-игра, дето в заглавието и липсва думата "асасините" ? Моят отговор е 0 (НУЛА), но ще видим дали някой ще ме поправи. ...то всъщност и за тази книга мненията му бяха не по книгата, а заяждане с други потребители)

А за възкресяването на книгите-игри - на мен тази идея ми допада - даже много :idea:

Този пост съдържа прикачени файлове.
Моля, влезте в системата, за да ги достъпите.

13 Авг 2011 08:36
gbm's Avatar
gbm
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 462
Извинения #24086
Съгласен съм, че е необходимо да се извиним един на друг за грубия тон и лошите емоции. Вече се разбрахме с Майкъл и мисля, че обидени повече няма. От своя страна също се извинявам за грубите думи, които написах. Реагирах по-остро отколкото трябва... може би вече остарявам :?

Прочетох темата за Мега, написах своя коментар. Тук ще повторя само най-главното. Така поднесена информацията е вярна и предполагам, че няма да има сърдити.

13 Авг 2011 10:21
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 137
Извинения #24090
Майк, имам предложение - напиши една нова книга-игра, и забравяме всичко! :mrgreen:

"Много се размножихме..."

- Гадняр към Главния Гадняр в един филм.

13 Авг 2011 10:54
Branimer's Avatar
Branimer
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 38
Извинения #24093

Pe6ka_S_Mnenie писа: писа:
Майк, имам предложение - напиши една нова книга-игра, и забравяме всичко! :mrgreen:

+ 1 8-)

13 Авг 2011 11:14
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Topic Author
Извинения #24096
А, чак толкова не съм прегрешил, макар че вие сега така ще кажете:)

Не е като да не съм искал пред последните години да го направя, но не успях. Ако е за веднъж, още един прощален изстрел, сигурно щях да намеря издател. Но да издам една книга за мен е много по-сериозно психическо усилие, отколкото да реша да се върна в жанра и да се опитам да пооправя грешките от предишните 30-ина книги.

Книгата си е книга, може би не е лошо да имаме нещата и в книжен формат, но със сегашните възможности на личните компютри и на интернет, става ми все по-трудно да харесам книжния формат пред този на лека игра за компютър.

Има и нещо друго, то си е още по-лично. Много трудно започвам нещо, каквото и да било. В момента просто нямам енергия да се захвана с нещо такова.

Hater

13 Авг 2011 11:23
Efix7's Avatar
Efix7
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1481
Извинения #24099
Почивай си. Трупай енергия. С каквото и да се захванеш все ще ти трябва. :)

Няма нужда да мислиш с нещо ново да се захванеш. Имаш достатъчно стари проекти, които си чакат реда. Аз като фен на стратегическите игри съм навитак за "Колонизаторите". :)

Изчакай да тръгне пазара, новите обявени книги да излязат. Да се чуят мнения, отзиви. Да се види обема на продажбите т.н. В маркетинга му викат "късно мнозинство".

Пък после ако сабя покаже може да изтупаш нещо от прахта. Пък и вече издателите ще имат някакъв опит и база за сравнение.

:)

Популяризатор - "Панаир на книгата" 2019-2024
"Вълшебен зар" 2018-2022, "Зар и петле" 2023
Автор - 25 книги (13 издадени)
Редактор - списание АГАМОР

14 Авг 2011 12:15
Trip
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Получени "Благодаря": 3
Извинения #24207

Е хайде сега - каква може да е целта на един творец освен продуктът му да бъде закупен от повече хора

:huh: :huh: :huh:

Занаятчийски основи на писането

14 Авг 2011 14:06
Dark_Kaiser
Трошача
Трошача
Скрий Още
Получени "Благодаря": 0
Извинения #24211
Аз също се извинявам на всички засегнати или обидени от моите постове.

14 Авг 2011 14:45
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Topic Author
Извинения #24215
Dark_Kaiser, засегнати и обидени от твоите мнения в онази тема с отрицателни рецензии за Асасините нямаше. Имаше хора, които успя да изнервиш с няколко поредни, несъдържателни от наша гледна точка мнения. Написахме ясно какво мислим за твоите мнения.
Та, ако си осъзнал, че си направил нещо лошо, обясни какво лошо си направил и се извини за него.
Аз лично винаги съм отказвал да приема празни приказки от типа на: "Извинявам се".

Hater

14 Авг 2011 14:50
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Извинения #24216

Trip писа: писа:

Е хайде сега - каква може да е целта на един творец освен продуктът му да бъде закупен от повече хора

:huh:

:huh:
....
:huh: :huh: :huh:
Да, и аз така реагирах. Както и на предишното такова изказване:

Mindcrime писа: писа:
Не сме на една страна. Всеки си води своята война, гони своята цел. Не сме се събрали на този форум с идеята да възкресяваме книгите-игри, например.
Ами, не знам как да ви го кажа, но всъщност сме се събрали тук ТОЧНО с тази цел. Всички до един от старите фенове - или поне така ме бяхте накарали да вярвам, за да се захвана с толкова по херкулесовски неблагодарна задача. АЗ поне съм тук точно и единствено с ТАЗИ цел - и цялата ми стратегия като автор и издател е подчинена единствено на нея, както скоро ще е очевидно за всички.

Майкъл действително никога не е демонстрирал и най-малката съпричастност към идеята, така че не можем да го обвиним в нищо - но ако някой друг е на същото мнение, сега е моментът да си направи самоотвод, за да знаем, че не можем да разчитаме на него.

14 Авг 2011 15:19
nixata's Avatar
nixata
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1309
Извинения #24218

Ейдриън Уейн писа: писа:
АЗ поне съм тук точно и единствено с ТАЗИ цел - и цялата ми стратегия като автор и издател е подчинена единствено на нея, както скоро ще е очевидно за всички.

Ами не мисля, че всички сме тук ЕДИНСТВЕНО за тази цел. Тук сме не само да подкрепяме възраждането на жанра, а и заради "приключението да си спомниш", да полафим за стари заглавия, да ги обсъдим, да зададем въпроси на стари любими автори, дори да си разменим книги, които ни липсват. Така че е малко крайно да се каже, че и ние всички останали трябва да сме единствено за тази цел тук. Аз лично те подкрепяам напълно за инициативата, която си поддел, но ще има вероятно и хора от форума, на които Новата вълна няма да им хареса, но това не ги прави излишни или "врагове" на форума.

I've seen 'em come; I've watched 'em go,
Watched 'em rise, witnessed it and watched 'em blow.
Watched 'em all blossom and watched 'em grow.

It's all the same shit all across the globe.
I just sit back and watch the show.

14 Авг 2011 15:25
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Извинения #24219
Не говорим за "харесване" на конкретни заглавия и строго лични вкусове, а в много по-общ план. Простата истина е, че форумът отдавна щеше да е мъртъв, ако я нямаше перспективата за нови книги. Всичко, което изброяваш, е валидно, разбира се, но в рамките на месец-два-три. Оттам-нататък следва неизбежен и безславен край. Така че дори за да имаме само това, което имаме на форума, пак сме пряко зависими от успеха на Новата вълна.

Помислете и върху това. Първият месец и аз разсъждвах така, но ако бяхме продължили без перспектива, Лисичков, който предричаше бърз и сигурен край на целият форум, щеше да се окаже прав.

• 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3
Форум
/
Книги-игри
/
За книгите-игри
/
За авторите и художниците
/
Извинения
Time to create page: 0.119 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Какво четеш / прочете последно? А как го намираш? (522 Мнения)
    • в Общи приказки / Литература
    • от Yann Gamgee
    • Yesterday 14:37
    • P(L)AY THE GAME: Залози с живота (5 Мнения)
    • в Нови книги-игри / Други нови книги-игри
    • от Yann Gamgee
    • 14 Юли 2025 11:44
    • Бележки от Саракт (77 Мнения)
    • в ОБЩИ ФОРУМИ / Лично творчество
    • от Count Monte Kristo
    • 13 Юли 2025 20:39

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg

Общи условия на ползване

Декларация за поверителност