• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
    • Зала на славата
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
    • Хронология
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Книги-игри
/
За книгите-игри
/
За авторите и художниците
/
Извинения

Извинения

• 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3
22 Авг 2011 14:33
Anardil
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 67
Извинения #25458
Никого не се опитвам да разцепвам, Кал, разделението го направи Уейн в поне 5-6 различни поста по различни теми вече, включително в този, който цитирам в началото на собствените си излияния. Ако ще се изявяваш като редактор, е редно поне да се научиш да четеш внимателно.

И, понеже съм нервиран, да те помоля публично да не ми пращаш неадекватни лични съобщения. Благодаря предварително! :twisted:

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

22 Авг 2011 14:39
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 138
Извинения #25463
Ае стиа драми. Помежду си се разбирайте на лична, няма нужда да ви чете целия форум.

"Много се размножихме..."

- Гадняр към Главния Гадняр в един филм.

22 Авг 2011 15:12
Coblin King's Avatar
Coblin King
Победител в конкурс
Победител в конкурс
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2
Извинения #25479
Напълно съм съгласен с всичко казано от Anardil в поста му от предната страничка. Добре казано. :clap:

My deviantART page.

22 Авг 2011 17:00
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 572
Topic Author
Извинения #25528
Надявам се да не стана отново причина за избухване на самовзривяваща се емоционална бомба, но не смятам да предотвратявам на всяка цена това, просто възлагам умерена надежда да не се случи, понеже е неприятно дори и за мен.

Невъзможно е потребител да разедини форума. Какъвто ще да е потребител. Трудно е аз да постигна такова нещо, макар че съм сравнително известен автор. Мисля, че го мога, но само ако ми стане фикс идея, пък аз съм нормален човек с нормални интереси. Уейн с поведението си може.

Може, защото неговата сегашна дейност е важна за развитието на този сайт. Не може да се отрече, че издаването на книги-игри поддържа сайта и че ще е много по-сложно да се привличат и задържат потребители, ако няма нови книги-игри. Но лично аз, ако трябваше да гледам интереса на книгите-игри, бих се молил Уейн по-бързо да спре с тази си дейност и да отиде да се занимава с нещо друго (например с преподаване в писателска работилница, където несъмнено имат сериозна нужда от компетентни лектори).

Дейността на Уейн носи успех на сайта в краткосрочен план, защото вдига шум и създава еуфория. Но веднага щом се появи следващия продукт, нещата ще станат по-лоши, а дали ще има други след него... никой не знае.

Никой не знае и какво се мъти в главата на Уейн, какви са целите му. Последният път, когато следих жизнения му път, той се правеше на велик бизнесмен и обещаваше на аудиторията на рпгбг.нет скорошни големи инициативи и сериозни лични инвестиции. Издаде Коприна в нощта, с която разочарова повечето хора. След което го видяхме по новините на бтв и разбрахме що за бизнес идеи има и как успява да ги развие. Не че ме изненада с нещо.

Уейн издаде първата си книга, оценена от някои хора като страхотна, от други като боклук, имаше и доста по-умерени мнения. Сега прилага една хитрост: купете си втората и ще видите. Залагам какво ще видите - още веднъж от същото. После пак... Докато му свършат парите или реши да пренасочи интересите си към нещо друго. Междувременно се сипят празни приказки, игнорират се критики и кервана си върви.

Интересно е дали Уейн ще успее да върне Любо Николов в жанра и ако успее, това ще е точка в негова полза. Но... да видим. Може би ако Ян успее да позареже оптимистичния стил и лесните въпроси и притисне Любо в едно интервю, ще получите по-ясна картина за това дали обещаваната книга на Любо ще бъде някога факт.

Та, несъмнено при успех на новото издателство, Уейн ще има огромна заслуга за възраждането на книгите-игри. Но ако се провали, неуспеха му ще се отрази негативно и на Ал Торо. А аз лично бих подкрепял Ал Торо. Бих се надявал той да напише няколко книги-игри, които да поставят ново начало. Освен това... макар че и към Ал Торо имаше критики, той ги прие спокойно, отговори разумно, възползва се от полезните...
Нямаше такъв разрив на форума, нямаше обиди, нито самоотегляния и всякакви други емоционални капризи, подходящи за деца в предучилищна възраст. И мисля, че това е заслуга на Ал Торо и хората около него.

Hater
A label that some people apply to anyone who disagrees with them on any subject. Such name calling is designed to discourage critical and independent thinking, and prevent full inspection of bogus ideas and beliefs. Use of the term hater is rampant on the internet.

22 Авг 2011 17:15
SecondShoe
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 0
Извинения #25535
[offtopic]

Mindcrime писа: писа:
Невъзможно е потребител да разедини форума. Какъвто ще да е потребител. Трудно е аз да постигна такова нещо, макар че съм сравнително известен автор. Мисля, че го мога, но само ако ми стане фикс идея, пък аз съм нормален човек с нормални интереси. Уейн с поведението си може.

Не съм много по темата, но е напълно възможно един (1) обикновен потребител да отрови даден форум. Виждал съм го на практика. Особено такъв форум като този, който е обединен около някаква идеална цел (едва ли някой сериозно си мисли, че е възможно забогатяване от книги-игри в България). Добрата новина е, че за да бъде унищожен един форум са нужни качества каквито много малко хора притежават. Mindcrime със сигурност ги има тези качества, но за щастие засега няма желание да разединява форума. Никой друг от тукашните потребители не е показал някакъв потенциал в тази област, което е добре. Дано си остане така и занапред.[/offtopic]

22 Авг 2011 17:47
gbm's Avatar
gbm
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 485
Извинения #25544
Е-е-ех! "Така преминава славата..."

Едно време спора беше "кой уби жанра" - сега се стигна до "кой ще разцепи форума"... я направо се прехвърлете тук viewtopic.php?f=61&t=1256 - има почти същото "фунадаментално общочовешко значение" :lol:

Този пост съдържа прикачени файлове.
Моля, влезте в системата, за да ги достъпите.

22 Авг 2011 17:48
hameleona
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 11
Извинения #25546

gbm писа: писа:
Е-е-ех! "Така преминава славата..."

Едно време спора беше "кой уби жанра" - сега се стигна до "кой ще разцепи форума"... я направо се прехвърлете тук viewtopic.php?f=61&t=1256 - има почти същото "фунадаментално общочовешко значение" :lol:

+1

Only the ladder is real. The climb is all there is!

The Warden: Elves have strange powers.
Sten: Being easily conquered does not constitute a "power".

• 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3
Форум
/
Книги-игри
/
За книгите-игри
/
За авторите и художниците
/
Извинения
Time to create page: 0.129 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Мемоарите на Краля v.3.1 (11 Мнения)
    • в Нови книги-игри / Дигитални книги-игри
    • от Yann Gamgee
    • Today 20:48
    • "Олтарът на тъгата" (40 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Блонд и Уейн
    • от Aleks~
    • Today 20:18
    • Размисли за писането на критика за книги-игри (45 Мнения)
    • в Книги-игри / За книгите-игри
    • от Count Monte Kristo
    • Today 15:31

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg

Общи условия на ползване

Декларация за поверителност