• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Книги-игри
/
За книгите-игри
/
За авторите и художниците
/
Защо съм толкова добър

Защо съм толкова добър

• 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3
15 Авг 2011 23:29
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 187
Защо съм толкова добър #24488
Майк аз чета всички коментари в този форум и си изграждам мненията си постепенно, но разлика в класите досега не съм видял или усетил. Всеки си пише по своя начин. Единственият момент в който се изненадах е рецензиятата ти за "Котарака", след който нямаше какво да добавя, защото мненията ни се припокриваха поне на 75 процента.

Ти спомена на първата ни форумна среща, че в момента работата ти е доста доходоносна и заради това, няма никакъв смисъл да почнеш да пишеш отново.

Доводът, който би ме убедил със сигурност не се крепят на парите. Защото аз примерно изкарвам повече от тебе на година, но това не ме правят по-добър от останалите нали?

Единственият довод, който бих признал, че си по-добър от останалите автори е да покажеш какво трябва да значи една добре изпипана книга-игра, като напишеш въпросната творба.

Избери своето приключение

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

15 Авг 2011 23:53
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 512
Topic Author
Защо съм толкова добър #24494
Ти спомена на първата ни форумна среща, че в момента работата ти е доста доходоносна и заради това, няма никакъв смисъл да почнеш да пишеш отново.
Вярно, е че изкарвам добри пари. Вярно е, че няма как някой да ме примами в книгите-игри с пари. Но никога не съм казвал това, което ти ми слагаш в устата. Като залагам на някой мач, да не би да го правя за пари? От написаното от теб излиза, че аз бих правил неща само за пари. Пък... достатъчно пъти обяснявах защо се провалиха опитите ми да се завърна в жанра през новия век.

Показал съм достатъчно изпипани книги-игри, които може и да не са върха, но са в пъти над възможностите на другите автори. Поне аз съм убеден в това. Нито един от тях не би могъл да напише нещо по-добро по тези теми:
- "Пробивът" - като алтернативна тема, завладяване на нова земя за жанра
- "Пробив в NBA" - като балансирана игра с циклична схема
- "Гневът на викингите" и "Нашествието на викингите" - като исторически данни за викингите, сюжет, дневник, баланс на играта
- поредицата за Хлапето - като лош герой
Може да бъдат оспорени викингите, но не знам какво ще им противопоставиш. За другите три теми просто нямам конкуренция.
Сега ще ми кажеш, че не съм прав (няма как да не ми го кажеш, нали не ме признаваш за различна класа). Ми, хубаво. Ама каквото и да напиша сега, ти пак можеш да го кажеш.

Hater
A label that some people apply to anyone who disagrees with them on any subject. Such name calling is designed to discourage critical and independent thinking, and prevent full inspection of bogus ideas and beliefs. Use of the term hater is rampant on the internet.

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

• 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3
Форум
/
Книги-игри
/
За книгите-игри
/
За авторите и художниците
/
Защо съм толкова добър
Time to create page: 0.054 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• САЩ`94 (4 Мнения)
    • в Нови книги-игри / Други нови книги-игри
    • от lagrestin
    • Yesterday 15:40
    • Ледено Безмълвие (18 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Върджил Дриймънд
    • от Вилорп
    • Yesterday 12:35
    • Форумна среща - 14 ноември, петък, в бирария Донду... (7 Мнения)
    • в Събития, конкурси и инициативи / Форумни срещи
    • от Branimer
    • Yesterday 10:39

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg

Общи условия на ползване

Декларация за поверителност