Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Дори ми се струва, че децата ме харесваха, защото никога не съм се смятал за нещо голямо. Те имаха нужда от общуване с автора. Да няма дистанция между него и тях.
Лошо стана, когато един от българските автори, Майкъл Майндкрайм, въведе отрицателния герой, който чрез наркотици, секс и насилие трупаше сили.
Има много примери за възгордяло се зло. Смятам, че гордостта е основен порок. Може би най-големият.... Не се гордея с това, което съм направил. Чувствам радост, дори изненада....
Трябва да благодарим на Бога за това, което сме. Смятам, че между хората няма никаква разлика. Деца, възрастни - всеки заслужава уважение и внимание. Предпочитам добрите прости хора. Никога не съм имал проблем с общуването с хора на по-ниско интелектуално ниво.
Има много примери за възгордяло се зло. Смятам, че гордостта е основен порок. Може би най-големият...
Трябва да благодарим на Бога за това, което сме. Смятам, че между хората няма никаква разлика. Деца, възрастни - всеки заслужава уважение и внимание. Предпочитам добрите прости хора. Никога не съм имал проблем с общуването с хора на по-ниско интелектуално ниво.
Наистина ли няма никаква разлика между хората? Андреш Брайвик и Майка Тереза заслужават еднакво уважение и внимание? Хитлер и Ганди са еднакви от морална гледна точка? Бил Гейтс, чиято кариера е довела до чувствителното подобряване на живота на милиарди човешки същества ,и Тим Бърнърс Лий, без когото може би нямаше да имаме интернет, не струват нищо повече от бай Марин Простия от село, който всяка вечер се напива и пребива жена си? Що за морал е това?
Но да се отрича разпускащото действие на леки наркотици, качествен алкохол и модерни гейши показва неопитност.
Кои са тия търговци които насила за задължили всички да бълват, при това Мега бълваше най-много от всички.Пазарът ги уби. Пренасищането, печалбарството, "феноменът на сергията" - това са убийците. Търговците започнаха да викат: "Дай! Дай! Дай!", сергиите се затрупаха
Децата в Иран имат духовни водачи. В нормалните страни децата имат нужда от добро възпитание, достъп до информация и образование.Децата имат нужда от духовен водач.
Но да се отрича разпускащото действие на леки наркотици, качествен алкохол и модерни гейши показва неопитност.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas