• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Книги-игри
/
За книгите-игри
/
За авторите и художниците
/
Инфо за Джордж

Инфо за Джордж

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
31 Мар 2011 21:51
ringlas's Avatar
ringlas
Поддръжка
Поддръжка
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1057
Инфо за Джордж #6825
Страхотно!

Очакваме актуална (не е задължително :)) снимка за първата страница на сайта, за да не бъде обвит в мистерия образът на Дж. М. Джордж!

Компютърни и мобилни книги-игри от Прайм Геймс

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

31 Мар 2011 22:40
Meriadoc's Avatar
Meriadoc
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 604
Инфо за Джордж #6833
... и нова книга-игра! :D

31 Мар 2011 22:49
Balance of Power
Нещо, някакво, такова
Нещо, някакво, такова
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1
Инфо за Джордж #6836
Джорджи, кво става ве, мен? :) А добре дошъл! Падах си по твоите книги, особено по тези, в които имеше повече литература, а не схеми, дневници и сложни изчислителни показатели. Твоите книги са главно игри, аз си падам по по-литературните, каквито бяха "Господарят на Мрака" и "Древното зло", ти определено владееш литературните книги-игри. Стила ти достигна апогея си, когато подхвана стратовете, там определено беше хвърлил много сили и си заслужаваше. За "Лорд и магьосник" и след това "Лорд Дракон" направо ти свалям шапка. Харесват ми също "Духът на прерията" и "Войната на Понтиак", много добри. Уважавам те за уникалния ти принос към българската книга-игра и заедно да си пожелаем успех да възродим жанра, да довършим всичко недовършено и да започнем нови неща! :)

"Now you all know the bards and their songs. When hours have gone by, I'll close my eyes. In a world far away, we may meet again, but now hear my song, about the dawn of the night. Let's sing the bards' song..."

31 Мар 2011 23:01
Ал Торо's Avatar
Ал Торо
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2373
Инфо за Джордж #6841
Добре дошъл Джордж, много се радвам, че си тук :)
Ако мислиш, че с този кратък пост ще се измъкнеш -> няма, така че не карай повече хората да чакат, а направо разправяй надълго и нашироко за теб и кога и как да чакаме завръщането ти във втората вълна на жанра :)

31 Мар 2011 23:22
SecondShoe
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 0
Инфо за Джордж #6846
Това наистина е голяма новина. Още един от големите е тук. Като му прочетох мнението се сетих за неговата кореспондентска игра. Страшно беше интересна. Жалко, че спря на най-интересното място.

01 Апр 2011 02:08
Асен
Лорд Дракон
Лорд Дракон
Скрий Още
Получени "Благодаря": 140
Инфо за Джордж #6881
Радвам се да те видя, Джордж! Я кажи сега за силовите и бързите серии, че не довършихме, а ни се загубиха следите...
И да, аз съм един Асен, който подозирам, че помниш :mrgreen: !

"Читавите хора искат само от себе си, недорасляците изискват всичко - от другите" - Конфуций, осъвременен вариант.
"Хората със сходни добродетели се харесват, хората...

01 Апр 2011 09:28
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 187
Инфо за Джордж #6905
8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

Джордж ако имаш доста фенове да знаеш, че аз съм ти най-големия от най-големите фенове. Толкова неща се научих от твоите творби, че направо няма да повярваш.
От никой друг автор не съм искал автограф освен от Александър Торофиев, но от тебе ще поискам задължително.

За стратегиите, които бе създал в последствие, съм изиграл около 80% от тях.
Само съжалявам, че тогава не сме знаели за бордовите игри иначе те щяха да са най-доброто в жанра и щеше да придобиеш нещо повече от легендарен статус.
Стратегическите игри, които създаде в момента ги преработвам в стил за бордови игри и много ще се радвам, ако на следващото ни събиране на форума не само да си сред присъстващите ВИП персони, но и да поседнеме и да поиграеме преработения от мене вариант на Командос.

От книгите игри абсолютно всички ми харесват без изключение. Никой друг автор не успя да ме впечатли толкова.

Добре дошъл сред нас.
8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

Избери своето приключение

01 Апр 2011 10:02
Moore
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2
Инфо за Джордж #6913
Джордж здравей. Аз също се присъединявам към приветливото посрещане, което сме ти подготвили. Запомнил съм те с няколко заглавия, които са ми направили силно впечатление - Пари и гангстери, Войната на Понтиак, Арена и разбира се стратовете ти.

Дори и да получиш негативни коментари за някои от книгите си, трябва да знаеш, че ти и още няколко автора ни запалихте не само за жанра ами и за писаното слово изобщо.

01 Апр 2011 12:03
Branimer's Avatar
Branimer
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 61
Инфо за Джордж #6923
Как ще е нямало, имаше бе? За различните класове герои - различни, така си спомням.

01 Апр 2011 13:14
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1204
Инфо за Джордж #6939
Радо, как все ти къращина вадиш? Иначе при мене такъв проблем не съм забелязал да е имало.

Цвят за модериране
Линк към каталога с дигитализирани книги
knigi-igri.bg/forums/digital-gamebooks/4...italni-proizvedeniya - нови книги

01 Апр 2011 13:17
kartacha's Avatar
kartacha
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 161
Инфо за Джордж #6940

SatanicSlayer писа: писа:
:dasdsa 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

Джордж ако имаш доста фенове да знаеш, че аз съм ти най-големия от най-големите фенове. Толкова неща се научих от твоите творби, че направо няма да повярваш.
От никой друг автор не съм искал автограф освен от Александър Торофиев, но от тебе ще поискам задължително.

За стратегиите, които бе създал в последствие, съм изиграл около 80% от тях.
Само съжалявам, че тогава не сме знаели за бордовите игри иначе те щяха да са най-доброто в жанра и щеше да придобиеш нещо повече от легендарен статус.
Стратегическите игри, които създаде в момента ги преработвам в стил за бордови игри и много ще се радвам, ако на следващото ни събиране на форума не само да си сред присъстващите ВИП персони, но и да поседнеме и да поиграеме преработения от мене вариант на Командос.

От книгите игри абсолютно всички ми харесват без изключение. Никой друг автор не успя да ме впечатли толкова.

Добре дошъл сред нас.
8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

Чакай бе, ти не беше ли си вдигнал у вас олтар на Сим!?

"Код за достъп"
Nerd Zone

01 Апр 2011 13:21
Ал Торо's Avatar
Ал Торо
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2373
Инфо за Джордж #6942
SatanicSlayer-а е най-големият фен на Сим и Джордж у нас, не виждам защо трябва да си противоречат нещата :)

01 Апр 2011 16:04
Branimer's Avatar
Branimer
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 61
Инфо за Джордж #6977

Радо писа: писа:
Искате ли да хванем бас за хиляда лева че няма жизнени точки в книжката с правилата?

Леко уточнение - жизнените точки на героите или жизнените точки на противниците?

01 Апр 2011 16:12
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 187
Инфо за Джордж #6984
Да уточня и аз. Това трябва да отиде и в No Exit.
Героите почват с 60 кръв.
Обикновените противници, като убииците, разбойниците, както и обикновените приказни същества имат 30 точки за кръв.
Чудовищата имат по 120 точки кръв.

Избери своето приключение

01 Апр 2011 18:26
gbm's Avatar
gbm
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 462
Инфо за Джордж #7013
Здравейте всички!
Много съм трогнат от вниманието Ви! Казвам го напълно искрено, не като стандартна любезност!
Ще отговоря поред на някои от въпросите. За икономия на място няма да цитирам, а ще правя кратко :rolleyes: резюме. Ако пропусна нещо - подсещайте ме.

1. Моя снимка и/или интервю :O Повярвайте ми не го искате! Имам фигурата на Шрек, обаянието на Горо(Смъртоносна битка), бърборя повече от Магарето(Шрек), толерантен съм като Сид(Ледена епоха), действам в стил Опусумите(Ледена епоха), имам самочувствието на Диего(Ледена епоха) и лъжа като Пинокио.

2. Дали имам или пиша нова книга игра. Нямам, но мога да напиша. Годините малко са ме променили и ако сте готови да четете нещо обемно като "Колелото на времето", изработено в стил "Начален курс по теоритична механика", забавно като трактат на Кант и вярно като предизборна реч... моля последствията са за ваша сметка!

3. Пропуските в книгите и главно в стратегиите. Вината е главно моя, никога не ми оставяше време да направя прецизна проверка на всички възможни вариации. Пропуските в таблиците - тук разделяме вината с едно нещо наречено ПроСофтТекст. Програмката си беше добра, работеше в графичен режим под ДОС и едновременно пишех и чертаех схемите. Обаче редакцията се правеше на Word 5. Конверсията не беше съвършенна и някои таблици губеха стойности. Трябваше да ги проверявам, но все бързахме... за това няма оправдание!

4. "Пари и гангстери 2" не помня какво тярбваше да пише за начален капитал. Няма книги-игри около мен, затова предлагам един бонус-компенсация:

- Започваш с 1000 кредита. Ако се окаже, че са малко "Банка Книга-Игра" ти отпуска заем ЕДНОКРАТНО! до 10 000 с 10% лихва. Взимаш ги където пожелееш (ако ситуацията позволява, не в някоя битка) Връщаш в края на играта.
- За по-интересно избери си три епизода някъде в средата на книгата, не ги чети! Стигнеш ли до тези епизоди хвърляш зар:
Четно число - "Финансова криза" връщаш веднага целия кредит. Ако не можеш губиш.
Нечетно число - "Рекламна кампания! Промоция!" Банката ти опрощава половината заем!
- Правилото е в сила само за един от избраните епизоди. Минеш ли го веднъж, отпада.

5. За стратегиите видях, че има отговор. В най-скоро време ще си довлека пак колекцията игри и ако го намирате за приемливо ще корегирам грешките в движение, като ви пробутвам малки добавки.

6. Накрая за Асен - за да го прочетат всички! Остава и теб да не те помня! Разконспирира ми бойната система в Арената и взе, че преби шампиона! Не те ли е срам!
Асен идваше в издателството с още двама приятели: Петър и... не помня името на другото момче. Асен беше разучил всички бойни схеми и все разправяше, че са елементарни. Петър носеше един бележник от който ми прилошаваше. Проследяваше цялата игрова схема и записваше и най-дребните пропуски. Ако тогава имаше начин да работят в издателството и да четат коректурите... е-ех... мечти!

7. Правописните грешки. Или намерете онлайн-коректор или не ги забелязвайте. Едно време Джени (коректора в Мега) твърдеше, че имам програма която поставя хаотично 10 000 запетайки и на случаен принцип променя членуването :D .

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Форум
/
Книги-игри
/
За книгите-игри
/
За авторите и художниците
/
Инфо за Джордж
Time to create page: 0.085 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• 52. Софийски международен панаир на книгата 2025 (2 Мнения)
    • в Събития, конкурси и инициативи / Събития
    • от Etom
    • Today 17:10
    • Нинджа! (Книга 0 от „Пътят на тигъра“) (38 Мнения)
    • в Нови книги-игри / Други нови книги-игри
    • от Radko
    • Today 05:50
    • "Връх на стрела", из „Полетът на гарвана... (18 Мнения)
    • в Работилница / Проекти
    • от Radko
    • Yesterday 13:28

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg

Общи условия на ползване

Декларация за поверителност