Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Една сутрин, скапан от поредната безсънна нощ (опитвах се да превъртя Xcom 3 на служебния компютър) се дотътрих в редакцията. Тъкмо влизам във входа и изведнъж отгоре ми скочиха една тълпа момиченца (впоследствие се оказа, че са били само 7) с писъци "Блонд" "Блонд" "Блонд" "Блонд"! Едвам успях да се добера до вратата! Истински късмет извадих , че Елена беше там и успя да ги разгони с пожарогасителя. Беше бясна, щото пък нея я бяха сбъркали (във входа беше доста тъмно) с Уейн (паднах от стола – бележка на Ян). Най-накрая Станил (това беше дизайнерът) се пожертва - взе си 3 дена неплатен отпуск и отиде да показва на девойките къде са идолите им. Не знам какво им е показал, ама повече не се появиха.
- БУМ! Що не внимаваш, а?!
Охоо - значи Уейн се е възползвал от невръстните си фенкиПитайте Гугъл като търсите нещо. Аз така правя. Ето какво намерих: forums.rpgbg.net/viewtopic.php?f=23&t=5957
Тази част ме разби от смях:Една сутрин, скапан от поредната безсънна нощ (опитвах се да превъртя Xcom 3 на служебния компютър) се дотътрих в редакцията. Тъкмо влизам във входа и изведнъж отгоре ми скочиха една тълпа момиченца (впоследствие се оказа, че са били само 7) с писъци "Блонд" "Блонд" "Блонд" "Блонд"! Едвам успях да се добера до вратата! Истински късмет извадих , че Елена беше там и успя да ги разгони с пожарогасителя. Беше бясна, щото пък нея я бяха сбъркали (във входа беше доста тъмно) с Уейн (паднах от стола – бележка на Ян). Най-накрая Станил (това беше дизайнерът) се пожертва - взе си 3 дена неплатен отпуск и отиде да показва на девойките къде са идолите им. Не знам какво им е показал, ама повече не се появиха.
Сега като го чета се сещам, че имаше едно куче Евлоги в разказа-игра Събота 14-ти в МЕГА. Беше много забавно, зaщото можеше да играеш и с кучето.интервюто с Роджър е качено на нашия сайт тук: knigi-igri.net/FILES/rogerw.pdf
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas