Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Та, ако мога и аз да задам въпрос на Майкъл, той ще е: как си успявал да направиш така, че книгите ти да правят впечатление на писани с много любов, ако наистина си мразил творческия процес.
баба ти трънкина, пасторе... да ти пратя линк че не съм прогонен от никой форум и не ми троли щото за разлика от троловете мога и да споря и да се бия ако искаш може и двете да направимРахвин е известен форумен трол прогонен от всички форуми в които съм го засичал заради крайните си изказвания и пропагандата на футболното хулиганство.
Рахвин е известен форумен трол прогонен от всички форуми в които съм го засичал заради крайните си изказвания и пропагандата на футболното хулиганство.
Еха!
Изпитанието - книга на която и липсва почти всичко от бойната система, която е меко казано странна, до логическите задачи от рода на аз съм в пети клас. Абсолютно странен финал. Странна книга.
Номера на Хю, Изгрева на Мрачното слънце - жалък опит да се наподоби Карл Май, който всъщност е доста смешен юношески автор със странни разбирания за индианците и прочее народи.
Пътят към Шангри - трилогията на абсурда. Чак ми е болезнено да коментирам как имаше избори в които:
Влизаш в стаята откъде очакваш атака?
Отляво премина на
Отдясно премини на
Пълна дивотия
Златния оракул - литературно що годе издържана книга, която е бърза за игра, детски наивна и непрочетаема.
Боговете на футбола - най - добрата му КИ.
Тъмната страна на Земята - хамериканските хоръри са погубили не една или две бедни души. Бедния Майк, опитал се е направи нещо, което едва ли невсякъде го правеха и беше описъно... убийство на вампир...
Няма да говоря за третата част която е просто... не не не искам да казвам.
Трилогията за Орковете - малееееее, малеее. Тия от близард трябва да го съдят направо. Май пак орките бяха ъъъ зелени като марсианци.
Логически избори, терзания на главния герой - сякаш ги беше драскал докато си е взимал висшето в дългите часове прекрани в аудиторията. Цялата трилогия = отчаяна работа.
Професия ченге - въпреки че става дума за ченгета я бива що годе.
НБА - мания на Майкъл, която направи всичко за да не погледна повече баскетбол.
После ще изброя и още.![]()
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas