Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Специално за тоя белия кон помня че Мишо доста мрънкаше срещу Иванчев че му нарисувал някаква тотално различна кранта от това което би трябвало да е. Арабски жребец вместо дестиер примерно - на изус говоря де.
Има болка. Да опишеш индиански боен жребец и Ивайло Иванчев да ти нарисува скандинавски товарен кон, например. Не защото е некадърен, а защото няма време да чете текста и прави една книга за една нощ.
Според мен цялата книга е илюстрирана от Евгений Йорданов. Една от рисунките след това се повтаря и в "Изгревът на мрачното слънце", която пък е изцяло илюстрирана от Ивайло Иванчев. Съдя от това, което Иво ми изпрати и от качените илюстрации на Гената. Публикувам още 3 от тях.
Според мен цялата книга е илюстрирана от Евгений Йорданов. Една от рисунките след това се повтаря и в "Изгревът на мрачното слънце", която пък е изцяло илюстрирана от Ивайло Иванчев. Съдя от това, което Иво ми изпрати и от качените илюстрации на Гената. Публикувам още 3 от тях.
Ма ти нямаш ли я? Принципно всяка книга си е от един илюстратор, изключение е Варварския Бог - там са Гената и Иванчев.
От едно мнение на Майкъл във форума ясно си спомням, че Евгений е рисувал първата част, а Ивайло - втората. Което не пречи някои илюстрации от по-ранната книга да са се озовали и в по-късната.
Едит: Сега погледнах и самите книги и си е точно така. Евгений е художник на "Номерът на Хю", а Ивайло е рисувал "Изгревът на мрачното слънце".
От едно мнение на Майкъл във форума ясно си спомням, че Евгений е рисувал първата част, а Ивайло - втората. Което не пречи някои илюстрации от по-ранната книга да са се озовали и в по-късната.
Едит: Сега погледнах и самите книги и си е точно така. Евгений е художник на "Номерът на Хю", а Ивайло е рисувал "Изгревът на мрачното слънце".
Както писах и по-горе, аз разгледах дигитализираната книжка. Там пише, че художник е Ивайло Иванчев:
library.knigi-igri.bg/Nomerat_na ... na_Hyu.pdf
Странна работа
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas