Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Разкошни са просто. Веднага щом ми дадат достъп до хоста ще ги заменя в нашите файлове.
И да интерес има та давай каквото може, даже ако си намери илюстрациите от замъка ще е чук!
И в двете книжки за "Е.Л.О" илюстрациите са взети директно от списание "Дъга". Предполагам Димо е визирал тези от "Замъкът на таласъмите".
А иначе след като той ми потвърди, че това са оригиналните корици, аз не съм имал съмнения. Просто изглеждаха много добре и първоначално си помислих, че са обработвани допълнително.
И в двете книжки за "Е.Л.О" илюстрациите са взети директно от списание "Дъга". Предполагам Димо е визирал тези от "Замъкът на таласъмите".
А иначе след като той ми потвърди, че това са оригиналните корици, аз не съм имал съмнения. Просто изглеждаха много добре и първоначално си помислих, че са обработвани допълнително.
На напечатаната книга корицата винаги е изрязана и не излиза цялата - я отдолу, я отгоре е клъцнато. А тези са в оригинален размер, така че надали са обработвани. Пък ако видиш повечето ми КИ, ще кажеш, че сега са печатани, така че е въпрос на съхранение. А и на Китайска мистерия се забелязват две дефектчета, което по-сочи, че не са обработвани след сканирането. Също и на Гората на демона виждам две дефектчета. Само последното да не го приемеш, че роптая или намирам кусури - точно обратното, знаеш, че пръв приветствах илюстрациите, когато почна да ги качваш. Няма друг да е прекарал толкова време в обработване на илюстрации и корици колкото мен, така че знам добре каква мъка е да предадеш що-годе добър вид на сканове от използвани книги.
Страхотни корици, наистина красиви и детайлни сканове. За пръв път забелязвам дребни детайли, щрихи и цветове... Нямам думи просто! За мен това са кориците, които най-точно казват "книга-игра"! Надявам се да видим още, лично на мен ще ми е много любопитно да видя в детайли и останалите незабравими корици на Димо.
Страхотни корици, наистина красиви и детайлни сканове. За пръв път забелязвам дребни детайли, щрихи и цветове... Нямам думи просто! За мен това са кориците, които най-точно казват "книга-игра"! Надявам се да видим още, лично на мен ще ми е много любопитно да видя в детайли и останалите незабравими корици на Димо.
Това са последните 3 от тези, които Димо ми изпрати. Всъщност не знам точно колко е нарисувал
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas