Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Не е толкова изненадващо. Тогава писма до конкретно издателство пишеха главно хора "фрнове" на това издателство и авторите му. Специално в МЕГА идваха много малко критични писма, под 1 или 2%. Тогава наистина гласовете бяха разпределени почти равномерно, не си спомям точния резултат. Ако Майкъл и Уейн са имали "лошо представяне" в анкетата (наистина не помня как точно беше) то е било не защото книгите има са лоши, а поради горната причина.Изненадан съм от разликите в гласовете. На времето, в списание Мега имаше такава анкета. Тогава обявиха, че техните автори (ако не греша големите 6 без Майкъл и може би Уейн) са с почти равни резултати.
Въобще аз винаги съм смятал всякакви такива анкети за слабо информативни и до голяма степен манипулативни. Общо взето без значение... ама причината може да е защото никога не съм бил в "челната тройка" - завист един вид.
П.П. Намирам новосъздадения словесен урод "Голямата шестица" (в контекста на писачи на книги-игри) за много неуместен. На какво основание останалите: Роджър Уилко, Кевин Слейтър и другите които написаха качествени книги, но не успяха да се включат в "количеството" трябва да се извън класацията.
Извинявай, така както съм го написъл май наистина изглежда, че се дразня от твоя пост. Не е така. "Голямата шестица" отдавна се вихри като термин из форума. Не обичам подобни бомбастични изказвания. Същото се отнася и до Джордж - "бащата на стратегическите игри"....Това с шестимата автори тръгна от сайта. Има ги изброени в долната част, така че поне мога да заявя, че не съм го измислил аз. Наистина не е политически правилно да го използвам. Аз го разбирам като шестимата с най-много книги-игри, но както и да е.
Точно това имах предвид - добри автори оставени извън класацията.Интересно е, че един от най-обещаващите автори на КИ от онова време - Айвън Фогър / Иван Димитров дори не е в списъка за гласуване.
В общи линии в класацията са хора с издадени поне две книжки.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas