Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Това, в интерес на истината, е така. ОБАЧЕ...Препратките му са нелогични на моменти. Това не значи, че нивото на изказа му е слабо!
Аз точно това направих, и моята съвест също е чиста.Аз не съм гласувал за Сим тук, между другото, така че съвестта ми е чиста.
Литературата далеч не е само стил (ниво на изказ). Точно това съм се дивял много пъти на форума като слушам с лека ръка да се подмята словосъчетанието "добра литература". Литературата е ИСТОРИЯ на първо място. Конфликт, драма, ирония, морални дилеми и трудни, съдбоносни избори (а не наляво или надясно ). Изненади и напрежение (двата основни принципа на добрата история). Литературата е ярки, запомнящи се герои, с които да можеш да се отъждествиш и за съдбата на които ти пука.-)
Е как да няма изненади и напрежение? Завиваш наляво вместо надясно и ненадейно Трошача те размазва. Това не е ли изненадващо?Изненади и напрежение (двата основни принципа на добрата история). Литературата е ярки, запомнящи се герои, с които да можеш да се отъждествиш и за съдбата на които ти пука. Чар, оригиналност, хумор.
Или наличието на добър редактор. Стивън Кинг беше споменал, че след като веднъж предаде ръкописа, обожава да прочете новата си книга, след излизането й. Защото нищо не е същото.
Хубав майтап, да.Е как да няма изненади и напрежение? Завиваш наляво вместо надясно и ненадейно Трошача те размазва. Това не е ли изненадващо?
@invincible
Най-добрите в света играят екипно. Няма такова нещо като one man show. Дори най-великият автор ако бъде издаден в оригинал, без редактори и коректори ще стане за смях. Писателите са творци. Не са редактори, не са издатели и т.н. Всеки трябва да си знае мястото и работата за да излиза добра продукция на пазара. В противен случай нещата просто няма да стават както трябва.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas