Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Смятам, че е достатъчно интелигентен и има бизнес нюх. Както и че му липсва писателска дарба и особено художествен стил. Пили сме си многократно бирата и дори се имаме за нещо като приятели, така че мога да предположа, че сам ще се съгласи с гореказаното.
Роска извинявай, но това не са ли стари работи? Имам предвид, мненията са от 2008-а година?
Роска извинявай, но това не са ли стари работи? Имам предвид, мненията са от 2008-а година?
Бранко, нали точно това е идеята. Излъгал си през 2008-а година и лъжата ти може да бъде разкрита през 2015-а. Форумните общности са малки и хората се познават. Не е като да останеш анонимен понеже сте 20 000 потребители. А и в случая Уейн си застава с името зад мнението. Намесва и още двама от авторите. Написаното за Блонд може и да е вярно, но това, че с Майкъл многократно са пили бира заедно (до 2008-а година)...
Има ли някакъв давностен срок за лъжите?
Бранко, нали точно това е идеята. Излъгал си през 2008-а година и лъжата ти може да бъде разкрита през 2015-а. Форумните общности са малки и хората се познават. Не е като да останеш анонимен понеже сте 20 000 потребители. А и в случая Уейн си застава с името зад мнението. Намесва и още двама от авторите. Написаното за Блонд може и да е вярно, но това, че с Майкъл многократно са пили бира заедно (до 2008-а година)...
Има ли някакъв давностен срок за лъжите?
Просто за мен това е стара, да не кажа древна информация. Тогава Уейн още пишеше в ШД, още като шайхири, още не го бяха баннали оттам, години преди създаването на нашия форум и прочее. Ако не се лъжа, Майндкрайм дори знае за въпросната дискусия, но дори да бъркам и това да става достояние за него в момента, не забелязвам да се трогва особено - а и няма защо. И без това тук е имало достатъчно крамоли между двамата, че и по времето на Старата вълна. На фона на всичко изприказвано до момента между тях, намесените и други потребители, раздадените банове, откровените обиди между двамата... За мен лично едно твърдение преди седем години на единия, че са си пили бирата с другия дори е предпоставка за позитивно отношение![]()
Цялата тема е любопитна, но въпросното мнение от стр.2 е показателно за нещо, което си мисля, че форумните потребители трябва да осъзнаят – написаното остава. Не е като в разговор да излъжеш или изтърсиш някоя глупост, а след това да твърдиш, че ти не си казвал подобно нещо.
2. винаги говоря истината
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas