• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Книги-игри
/
За книгите-игри
/
За авторите и художниците
/
Уейн и Мандкрайм често пиели бира заедно

• 1
  • 1
12 Фев 2015 15:39
comics_ross's Avatar
comics_ross
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Получени "Благодаря": 261
Topic Author
Уейн и Мандкрайм често пиели бира заедно #101532
Не, това не е виц от темата на Ян. Написано е във форума на Shadowdance от Уейн. Цялата тема е любопитна, но въпросното мнение от стр.2 е показателно за нещо, което си мисля, че форумните потребители трябва да осъзнаят – написаното остава. Не е като в разговор да излъжеш или изтърсиш някоя глупост, а след това да твърдиш, че ти не си казвал подобно нещо.

Цитирам част от въпросното мнение:
”Отношенията ни с Майкъл:

Боби го ненавижда. Никога не е имал нещо общо с него, с изключение на самочувствието. :-) Аз от друга страна разбирам идеално Майкъл от първата му архицепня още във втората му книга (от общо 31) насам. Така че го уважавам като бивш колега и човек. Смятам, че е достатъчно интелигентен и има бизнес нюх. Както и че му липсва писателска дарба и особено художествен стил. Пили сме си многократно бирата и дори се имаме за нещо като приятели, така че мога да предположа, че сам ще се съгласи с гореказаното. Даже вече съм го чувал и дори чел написано от него самия. „

Линк към темата:
cisco.ludost.net/forum/viewtopic ... sc&start=0

Не знам за кой раздел е подходяща тази тема. Публикувах я тук, тъй като са засегнати двама от авторите. Подозирам, че в даден момент ще отиде във „Флууд”. Най-малкото Уейн няма интерес тя да бъде на видно място и ще направи всичко възможно, за да я наспами. Според мен трябва да послужи като пример за това, че хората трябва да внимават какво пишат.

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

12 Фев 2015 16:04
Branimer's Avatar
Branimer
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 26
Уейн и Мандкрайм често пиели бира заедно #101539
Роска извинявай, но това не са ли стари работи? Имам предвид, мненията са от 2008-а година?

12 Фев 2015 16:05
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Получени "Благодаря": 82
Уейн и Мандкрайм често пиели бира заедно #101540
Написаното от мен както винаги е съвършено вярно - и показателно за много неща:

1. до последно се отнасям максимално добре с хората и им давам почти безкрайни шансове
2. винаги говоря истината
3. независимо колко далеч в пространството, времето и нета (както в случая) - не говоря неща за хора, които не бих им казал веднага и в очите

...

Иначе темата в никакъв Флуд няма да ходи, нищо й няма.

12 Фев 2015 16:07
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 485
Уейн и Мандкрайм често пиели бира заедно #101541
Ами... то не знам как човек може да вземе отношение, когато има толкова празни приказки.

Смятам, че е достатъчно интелигентен и има бизнес нюх. Както и че му липсва писателска дарба и особено художествен стил. Пили сме си многократно бирата и дори се имаме за нещо като приятели, така че мога да предположа, че сам ще се съгласи с гореказаното.

С Богдан Русев наистина се подминаваме, без да се поздравим (в редки случаи се подминаваме, без един от нас да забележи другия). За последно го забелязах на един техно-купон преди 4-5 години. И двамата се мотаехме с шишенца минерална вода, но причината за това не беше достатъчна, за да почувстваме нужда да си поговорим.
Знам какво мисля аз за него, няма как да знам дали той ме ненавижда. Когато сме се споглеждали преди да се разминем, без да се поздравим, не съм забелязвал ненавист. Не мисля, че Уейн е достоверен източник по въпроса за вътрешния свят на Богдан Русев.

Достатъчно интелигентен съм за какво? Да карам бетоновоз? Да разбера какво е искал да каже Кафка в "Процесът"? Да умея да извличам голямо удоволствие от залози с малки суми?

Дали имам бизнес-нюх... Всеки има някаква оценка за "бизнес нюх". Бих казал, че нямам бизнес нюх. Малкото ми самостоятелни бизнес начинания неизменно са завършвали с провал.

Не вярвам в дарбите, не знам какво е "художествен стил". Човек има наклонности, предразположение към някои дейности, но после трябват упражнения, усъвършенстване... Вярно е, че бих се съгласил веднага, че не съм добър писател. не бих се съгласил, че Уейн може да различи добрия писател от драскача, поради което не бих обръщал внимание на оценките му.

Дали сме си пили бирата многократно... Два или три пъти сме се виждали само двамата, един път съм се виждал с него и с Блонд, и после може би 3-4 пъти на маса с много хора покрай този сайт и форум. Никога не е било, защото сме се радвали да бъдем заедно, имало е конкретни поводи. Никога нищо полезно за мен не е произлизало от тези срещи, загуба на време.

С Торо и с организаторите на Инициативата сме "нещо като приятели". За мен и за Уейн това никога не е било вярно, никога не сме били съмишленици, никога възгледите ни не са били близки... Никога не съм се радвал, нито пък съм търсил компанията му. И така-нататък.

Hater
A label that some people apply to anyone who disagrees with them on any subject. Such name calling is designed to discourage critical and independent thinking, and prevent full inspection of bogus ideas and beliefs. Use of the term hater is rampant on the internet.

12 Фев 2015 16:14
comics_ross's Avatar
comics_ross
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Topic Author
Уейн и Мандкрайм често пиели бира заедно #101543

Branimer писа: писа:
Роска извинявай, но това не са ли стари работи? Имам предвид, мненията са от 2008-а година?

Бранко, нали точно това е идеята. Излъгал си през 2008-а година и лъжата ти може да бъде разкрита през 2015-а. Форумните общности са малки и хората се познават. Не е като да останеш анонимен понеже сте 20 000 потребители. А и в случая Уейн си застава с името зад мнението. Намесва и още двама от авторите. Написаното за Блонд може и да е вярно, но това, че с Майкъл многократно са пили бира заедно (до 2008-а година)...

Има ли някакъв давностен срок за лъжите?

12 Фев 2015 16:50
Branimer's Avatar
Branimer
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 26
Уейн и Мандкрайм често пиели бира заедно #101547

comics_ross писа: писа:

Бранко, нали точно това е идеята. Излъгал си през 2008-а година и лъжата ти може да бъде разкрита през 2015-а. Форумните общности са малки и хората се познават. Не е като да останеш анонимен понеже сте 20 000 потребители. А и в случая Уейн си застава с името зад мнението. Намесва и още двама от авторите. Написаното за Блонд може и да е вярно, но това, че с Майкъл многократно са пили бира заедно (до 2008-а година)...

Просто за мен това е стара, да не кажа древна информация. Тогава Уейн още пишеше в ШД, още като шайхири, още не го бяха баннали оттам, години преди създаването на нашия форум и прочее. Ако не се лъжа, Майндкрайм дори знае за въпросната дискусия, но дори да бъркам и това да става достояние за него в момента, не забелязвам да се трогва особено - а и няма защо. И без това тук е имало достатъчно крамоли между двамата, че и по времето на Старата вълна. На фона на всичко изприказвано до момента между тях, намесените и други потребители, раздадените банове, откровените обиди между двамата... За мен лично едно твърдение преди седем години на единия, че са си пили бирата с другия дори е предпоставка за позитивно отношение 8-)

12 Фев 2015 17:15
comics_ross's Avatar
comics_ross
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Topic Author
Уейн и Мандкрайм често пиели бира заедно #101552

Просто за мен това е стара, да не кажа древна информация. Тогава Уейн още пишеше в ШД, още като шайхири, още не го бяха баннали оттам, години преди създаването на нашия форум и прочее. Ако не се лъжа, Майндкрайм дори знае за въпросната дискусия, но дори да бъркам и това да става достояние за него в момента, не забелязвам да се трогва особено - а и няма защо. И без това тук е имало достатъчно крамоли между двамата, че и по времето на Старата вълна. На фона на всичко изприказвано до момента между тях, намесените и други потребители, раздадените банове, откровените обиди между двамата... За мен лично едно твърдение преди седем години на единия, че са си пили бирата с другия дори е предпоставка за позитивно отношение 8-)

Целта на темата е съвсем друга. Написал съм го в самото начало:

Цялата тема е любопитна, но въпросното мнение от стр.2 е показателно за нещо, което си мисля, че форумните потребители трябва да осъзнаят – написаното остава. Не е като в разговор да излъжеш или изтърсиш някоя глупост, а след това да твърдиш, че ти не си казвал подобно нещо.

Явно, че не я постигнах. Няколко мнения по-горе:

Ейдриън Уейн писа: писа:
2. винаги говоря истината

12 Фев 2015 17:28
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Получени "Благодаря": 82
Уейн и Мандкрайм често пиели бира заедно #101553
Да, постигна само да изложиш за пореден път неоправданото си и грозно лично отношение. А единствената лъжа в цялата тема е написаното от теб в заглавието. Както и това, че щяла да ми е неприятна темата и да искам да се махне, лол. :grin: Точно обратното, както се вижда, винаги стоя с удоволствие зад всяка моя дума.

За разлика от един субект, който фигурира мощно в опитите за нападки както в тази тема на съвсем друг форум, така и на тукащния. :wink: И който точно е човекът, който трябва да се страхува от нея.

12 Фев 2015 17:39
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Уейн и Мандкрайм често пиели бира заедно #101554
Веднъж се видях с Уейн по негова инициатива, докато още живеех на Дондуков... Може да е било преди 2008-а г. Предлагаше ми работа в някакво негово начинание, което не ми вдъхна доверие. Може да се брои за пиене на бира, макар че за мен "да си пием бирата" означава да се наслаждаваме взаимно на компанията си, а не беше такъв случая. Изслушах едно абсурдно предложение, отказах го, тръгнах си с усещането за загубено време.

Не бих казал, че с Джордж сме си пили бирата, макар че веднъж се видяхме с него да се изясняваме, още по старо време, и май точно бира пихме, и поне аз си изкарах добре. Беше глътка свеж въздух да видиш симпатичен човек сред авторите на книги-игри. Но не го повторихме.

Към Уейн никога не съм изпитвал топли чувства, най-доброто от мен към него е било хладна сдържаност. Никога не е имал повод да мисли, че сме дори "добри познати".

Росен за пореден път ще се убеди, че Уейн е или наглец, или просто неадекватен човек, който трябва да живее в страна, където хората със сериозни психични проблеми са оставени на произвола на съдбата (за мен в него има по много и от двете). И затова не е чудно, че въпреки казаното от мен, той може да настоява, че винаги говори истината.

Hater
A label that some people apply to anyone who disagrees with them on any subject. Such name calling is designed to discourage critical and independent thinking, and prevent full inspection of bogus ideas and beliefs. Use of the term hater is rampant on the internet.

12 Фев 2015 18:02
vg's Avatar
vg
Победител в конкурс
Победител в конкурс
Скрий Още
Получени "Благодаря": 4
Уейн и Мандкрайм често пиели бира заедно #101555
Ей, сензационно, скандално разкритие! Уейн и Майндкрайм били пили бира заедно, но само два пъти. Драма! Шок! Невероятно! Екип на BBC вече лети към София, за да увековечи в сериен документален филм тези епохални събития. Дано да кацнат без инциденти. :mad:

12 Фев 2015 18:05
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 183
Уейн и Мандкрайм често пиели бира заедно #101556
Спокойно. Има два Миг-а, единият е пилотиран от генерал и е в много добро състояние.

Избери своето приключение

12 Фев 2015 18:18
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Уейн и Мандкрайм често пиели бира заедно #101559
[offtopic]Лош ми бил списъка...[/offtopic]

Hater

12 Фев 2015 18:23
vg's Avatar
vg
Победител в конкурс
Победител в конкурс
Скрий Още
Получени "Благодаря": 4
Уейн и Мандкрайм често пиели бира заедно #101560
Лоши са мозъчните увреди, които си получил в резултат от цесекарските ритници, Майки.

• 1
  • 1
Форум
/
Книги-игри
/
За книгите-игри
/
За авторите и художниците
/
Time to create page: 0.068 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Размисли в-у Сим и Прокълната(та му) Земя (86 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Сим Николов
    • от Хаджиев
    • Today 21:10
    • Търся да купя Ледената Цитадела (3 Мнения)
    • в Книжна борса / Търся / Разменям / Купувам
    • от logus
    • Today 17:31
    • Юбилеен конкурс 30 години книги-игри в България (13 Мнения)
    • в Събития, конкурси и инициативи / Конкурси
    • от Reiko
    • 18 Мар 2023 01:22

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg