Мерси, въпросният "първи демон" Сийморк и цялото начало на серията/книгата е писано изцяло от мен.
Обратното, краят на 4та книга/серията с тотално незаплашителната мечка - от Боби.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Може ли някой да ми посочи мнение на Уейн, според което нещо тъпо, грешно или скучно в писанията на дуета да е писано от него, а не от Блонд?
И аз се размазах напълно навремето, голям кеф беше да чета нещо на Боби в завършен вид (дотогава десетина книги ги пишехме и обработвахме заедно в движение). А и беше (неслучайно) точно на любимата ми тема и с любимата ми тогава тактическа игра.
Хайде пак се започна троленето...
SatanicSlayer цитира нещо отнякъде си... поне да беше посочил темата, за да стане ясно дали случайно не му е адекватен цитата.
Уейн отново се опитва да бъде оригинален по глупав начин. Стюърт Дарк е друг мой псевдоним, не ми е съавтор и не виждам аналогията с произведенията на дуета Уейн-Блонд.
С идиоти като Уейн и Танера, не виждам как форумът би станал приятно място за общуване.
Алекс, да знаеш, че напоследък наистина го правиш това. Където има критика все е "по вина на Блонд". За по-рано не мога да кажа. Не ми е правило впечатление. Може и така да е. Ти по-добре знаеш кой каква част е писал.... Може ли някой да ми посочи мнение на Уейн, според което нещо тъпо, грешно или скучно в писанията на дуета да е писано от него, а не от Блонд?
Но за Мъртвите автори или добро или нищо...
Какви въздушни кораби е творил Блонд? Последно си спомням на корицата на "Наследникът" въздушен кораб, но тя е от Колин?Специално конкретизирах автор, той може да си е жив, ама авторлъка му се върна на нивото на моя в осми към девети клас. Приказки за въздууууушни кораби. Звучи грубо ама наркотиците наистина не прощават....
Ооо не. Не говоря за КИ. Блонд реши да премине към сериозната литература. При което се хвана и написа серия съвременни приказки. Не са лоши, бих ги чел на момиченца между 10 и 13 години...
Аз си купих разширеното издание с новите истории. Еми.... щеше да е интересна КИ. Заради това че е писъл КИ, той не можеше да пише дълги текстове. Всичко изглежда много приятно е за правено за приключение, като приказки те оставя с особен вкус в мозъка... Какво всъщност четеш???!
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas