Здравейте, фенове!
Очевидно първоаприлската шега от горната секция е хубаво нещо и ще се посмеем за нечия сметка. Трябва да знаете обаче, че на 2 април ОНАЗИ тема, пусната от "Сим", отива в Коша. Но тази ще остане!
Приятно четене и благодарности на момчетата от сайта "Цитаделата", от където копирах интервюто!
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
В природата ни е да търсим врага и да се борим с него, както сърната се бори с хищника. Съгласете се, че без борба животът ни бил станал скучен и сив (смее се – бележка на Ян).
Всъщност нямаше такова нещо “конкуренция” между нас! Дори си спомням, че имаше един момент, в който всички книги-игри вървяха на пазара и всеки автор се продаваше.
Сим: Да, написах я и получих за нея 144 лв нови пари, обаче след това от “Мега” поискаха да си сменя името от “Сим Николов” на нещо друго и аз казах, че “Възродителен процес” няма да има!
Уейн, пропускаш един тънък момент:
Ян: Точно колко книги-игри сте написали?
Сим: Четиринадесет книги-игри съм написал и те са тук при мен (при тези думи, г-н Николов ги изважда от чантата си, за да ми ги покаже – бележка на Ян)
Това се опитвам да кажа отдавна. Ако "Трошача" беше роман, щеше да стане страхотен хит. Гарантирам. Просто човекът не е уцелил жанра от алчност.+ Литературата е на много високо ниво. Епизодите са дълги и качествени. Темите на книгите му са интересни, а историите добре разработени. Има интересни случки и нещата са добре изпипани. Личи си, че е писател и то опитен
Хаха, е ок, явно това са ви разбиранията за литературност.
Само дето Сим има издадени и романи (освен всички, които не е успял да издаде). Защо те не станаха "хитове" (меко казано)?![]()
![]()
...Но всички тези, които казват, че книгите ми не стават, не са нито доктори на науката, нито пък повечето от тях имат нужното образование, за да се изказват така...
...Но всички тези, които казват, че книгите ми не стават, не са нито доктори на науката, нито пък повечето от тях имат нужното образование, за да се изказват така...
Oh egooo, my egooo
soo big, so bright, so blinding...
Кефи ме, че човекът има стил, виждане и е стъпал здраво на земята. Дори и за звучи като преподавателите ми от университета, с тази реплика, евала че се е показал за интервю!
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas