Всъщност, ако няколко стотици хиляди души бяха чели Сим Николов, той щеше да е сред най-успешните български автори. Може би имаш предвид няколко хиляди.
...Но всички тези, които казват, че книгите ми не стават, не са нито доктори на науката, нито пък повечето от тях имат нужното образование, за да се изказват така...
Oh egooo, my egooo
soo big, so bright, so blinding...
Кефи ме, че човекът има стил, виждане и е стъпал здраво на земята. Дори и за звучи като преподавателите ми от университета, с тази реплика, евала че се е показал за интервю!
Той пък как прецени, че няколкостотин хиляди човека нямат нужното образование??? И какво би трябвало да е то ?!?
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
А може и да е прав... Не, сериозно! За неадекватния адекватният е неадекватен. Нали знаеш. Различни гледни точки.Знаете ли, сега осъзнавам, че Сим е направо за класическите автори. Той си е направо СВЕТИЛО!
Защо ли? Ми много просто, той е от типа хора, на които им казваш:
- Абе, майна, тва книгата/филма/пиесата ти беше много зле, честно. Не можа ли нещо по-смислено да направиш?
А той просто ти отговаря:
- Плебей! Това, че ти си тъп и не проумяваш висшето изкуство, което съм създал, значи само едно - ти си идиот!
Аз не знам за тях... И то на колко съвременни автори романите им са станали "хитове"??!Хаха, е ок, явно това са ви разбиранията за литературност.
Само дето Сим има издадени и романи (освен всички, които не е успял да издаде). Защо те не станаха "хитове" (меко казано)?![]()
![]()
Гледал си прекалено много "Господари на ефира" и много малко от предаванията на господин Вучков. Човекът се пали лесно, та става смешен понякога, но има с тонове повече мозък от слабоумните водещи на онуй шоуце.kartacha, редактирай преди да са ти видели повече хора предния пост
Да не се излагаш де...
С цялото ми уважение към Сим и към приноса му за книгите- игри, ще отбележа, че някак ми напомня на проф. Вучков
Всъщност този човек на колко години е?
Напълно подкрепям.Дечица, хайде стига де! Посмяхте се, разкритикувахте го, казахте си мнението. Дори и да приемем, че сте прави и Сим Николов се е представил слабо, с което не съм съгласен... много е неетично да "ритате победения". Отгоре на всичко той не чете този форум няма как да се защити.
Предлагам да престанете. Обидно е! Никой не заслужава такова отношение.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas