Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Добре дошъл на форума, Евгени !
Като свършите с книгите-игри, им връчвай нов лист и почвайте с ролевите игри . Мисля, че при офертата "същото, но можете да правите каквито иззбори си искате", съвсем ще забравят за компютъра и ще напират да играят с татко си! Въпрос на време е някои други бащи да започнат да ти и завиждат .Един ден 8 годишните ми синове нещо пак бяха сгафили и бяха наказани с най-страшното: "Без достъп до компютър". Бащиното сърце не издържа на гледката на покрусените им физиономии и се зачудих как да им осигуря някакво забавланеи, без да пропада възпитанието. Бяха ми останали няколко книги-игри - Кървав Меч, Гората на демона, Варварския бог и още няколко. Останалите ги пакетирах в един кашон и в далечната 2001 ги занесох в един дом за сираци - с жена ми се местихме от София във Варна и всеки кубичен сантиметър багаж беше отсяван щателно. То и тези щяха да последват съдбата на дружките си, но бяха на 500км разстояние. Лирично отклонение, карай. Та скокнах до книжарницата, купих 7 зара, седнах със синковците, извадихме по един лист и като се почна... рисувай доспехи, мечове, обяснявай за жизнени точки. Играта толкова се хареса на децата, че напълно забравиха за наказанието.
Форумът открих по един линк във форума на Замунда.
Моля, мисля, че вече се засякохме в някаква тема!
Добре дошъл на форума, Евгени !
Благодаря, добре заварил!
Мда, красноречива си !Май вече е и мой ред да се разпиша тук.
Името ми е Мария и съм от Твърдица. Родена съм преди 27 години в Сливен от българо-руска дружба, траяла, за съжаление, много кратко. Откакто се помня винаги съм била заобиколена от книги, като впоследствие започнах да отсявам определените жанрове, за да намеря единствено стила на Стивън Кинг за изумителен. Книгите-игри дойдоха в малко по-късен етап. Помня, че ходихме на екскурзия в Батак и спряхме в Пловдив за кратка почивка. И понеже бях маниак на книги, се отбих в първата книжарница по пътя ми. Грабна ме заглавието - "Тъмницата на ужаса". И досега го помня. Не беше кой знае колко зарибяващо, но страшно ми хареса варианта с избора. Може би защото досега не бях срещала книга, която предоставя на теб да избереш хода на събитията. След това всяка закупена книг-игра, която четях, не бе толкова за губене на време, колкото да се впечатля от стил или някаква идея. Може да се каже, че израснах, ако това е думата.
Друго не знам какво да кажа за себе си. Погледнат отстрани животът ми си е най-обикновен и не знам какво трябва да напиша, че аз самата да изглеждам вълнуваща и интересна. Но предполагам и в този вариант съм достатъчно красноречива!
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas