[size=120][b]Име/псевдоним с който да се обръщате към мен:[/b][/size] [size=120][i].../...[/i][/size]
[size=120][b]Предпочитам връзка чрез: скайп/телефон/ЛС/е-поща/друго[/b][/size] [size=120][i].../.../.../.../.../...[/i][/size]
[size=120][b]Занимавам се с работа/хоби:[/b][/size]
[size=120][i]
...
...
[/i][/size]
[size=120][b]Желая да помагам в:[/b][/size]
[size=120][i]
...
[/i][/size]
[size=120][b]Мога да отделям:[/b][/size]
[size=120][i]
...
[/i][/size]
[size=120][b]Мога да поема и/до:[/b][/size]
[size=120][i]
...
...
[/i][/size]
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Yann Gamgee - инициаторът, създателя, първоначалния организатор на форума и сайта. Беше един от най-ентусиазираните (тая дума не я знам как се пише) фенове на книгите-игри. Спря да пише тук... и аз не знам защо. Много жалко, че ни изостави, защото с него може да се водят интересни разговори.Извинявайте кой е този Ян за който всички говоря - не му засичал мнения из форума
?
Те за тия приказки няма да станеш лидер! Примерът ти не е "хиперболизиран", а безмислен! Я се стегни "... ти Спасе си последната ни надежда...".Аз лично си мисля че ще е добре да се знае какво можем да правим преди да решим да го правим. Малко хиперболизиран пример: Хайде да конструираме ракета с ядрено задвижване която да обиколи 12,7 пъти земята излъчвайки радио сингал: книгите игри са живи на стоте на популярни езика на земята +български...
И аз това имах в предвид. Иначе някой може да напише, че умее да връзва панделки... но това не виждам как точно може да помогне на книгите-игри.Ти предлагаш нещо от рода на "имам чук да видя как може да го използвам". Правилното е "трябва да закова пирон, какъв инструмент ми трябва".
Доста милиони киснат ежедневно, аз съм си поканил аверите проблема че за една година има една нова книга аверите почитат форума една седмица и изчезват.1. За пупуляризация чрез Фейсбук и подобните - има ли някой който кисне в тия мрежи ежедневно?
Ако има и има желание да помогне, нека направи една страничка да покани аверите си там, и да се свърже с човека то втората задача.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas