Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Не е ли по-разумни първо да се измислят задачите, пък хора дето могат да ги свършат все ще се намерят...
В смисъл, че има доста кадърни хора във форума (и аз даже се пиша от тях).
Иначе само се фръцкаме кой какво може.
Иначе моят сайт ми е достатъчна реклама (има го в потребителския ми профил) въпреки че не съм го update-вала от година и половина с новите ми проекти и все се каня да му сменя платформата с по-нова версия.
Въпросите с отделеното време също са проблематични.
[offtopic]
Не е ли по-разумни първо да се измислят задачите, пък хора дето могат да ги свършат все ще се намерят...
В смисъл, че има доста кадърни хора във форума (и аз даже се пиша от тях).
Иначе само се фръцкаме кой какво може.
Иначе моят сайт ми е достатъчна реклама (има го в потребителския ми профил) въпреки че не съм го update-вала от година и половина с новите ми проекти и все се каня да му сменя платформата с по-нова версия.
Въпросите с отделеното време също са проблематични.
Защо най-долу вляво на сайта ти има линк към Виагра? Платена реклама $?[/offtopic]
Занимавам се с работа/хоби:
3Д като хоби. В лично творчество съм пуснал примери.
Вилорп, не съм проявявал никаква инициатива. Не съм малоумен, не съм и неадекватен като Елена Павлова да се предлагам, където не съм желан. От всичките скорошни мнения на управата на този форум разбрах, че ме признавате за приличен автор на книги-игри, но сте много разочаровани от мен като човек и почти всички се изреждате да ми давате акъл. Приемам оценките ви без възражения.По инициатива на Мишо, ще се опитам да раздвижа малко нещата.
Идеята е да видим кой с какво може да помогне за завръщането на книгите-игри към живота.
Не съм отхвърлял никаква инициатива. Имаше един отчаян и нескопосан опит на Ян да направи нещо с патос, имаше и някакви отговори (точно по повод на този опит на Ян за пръв път написах рецептата си за това как се започва). Предимно бяха неадекватни. Разни хора даваха разни предложения, почти никой не говореше в сфера, в която разбира. Имаше много "аз смятам, че..." и много малко "защото".Много добре, ама това Ян вече се опита да го осъществи. Направихме "преброяването и заявяването кой какво може и какво смята за полезно". Организаторът даже ни постави оценки... Заради кавгите от последните дни, държа да подчертая, че Майкъл не беше единствения, който отхвърли инициативата.
Вилорп, не съм проявявал никаква инициатива.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas