При мен също е така (под хром, под ИЕ го няма този проблем).
Ето и проблем с визуализацията, не знам дали е същия като при Никсата, на ИЕ се получава, на хром го няма:
s7.postimg.org/3plcyujoq/visualization_IE.jpg
Версия 9.0.8112
Аз съм на Хром и ми излиза застъпване но само като пиша ново мнение се застъпва полето за писане със заглавието на темата, в която пиша. Застъпват се и не се виждат полетата за "добави файл", "сложи вътре" и т.н. Не е като на IE както показа Сашо.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
При мен също е така (под хром, под ИЕ го няма този проблем).
Ето и проблем с визуализацията, не знам дали е същия като при Никсата, на ИЕ се получава, на хром го няма:
s7.postimg.org/3plcyujoq/visualization_IE.jpg
Версия 9.0.8112
Аз съм на Хром и ми излиза застъпване но само като пиша ново мнение се застъпва полето за писане със заглавието на темата, в която пиша. Застъпват се и не се виждат полетата за "добави файл", "сложи вътре" и т.н. Не е като на IE както показа Сашо.
Това май също е под Хром и засега нямам готово решение. Евентуално през Мозила изглежда по-добре.
Не знам дали е проблем на преместването,ама на изгледа дет беше с книгите-игри сега няма нищо,така де само бяло.
"Застъпването" го има и в "потребителски панел". Доста трудно си смених аватара заради него
![]()
До днес от forum.knigi-igri.net ме препращаше директно тук, но днес вече не става. Трябва да напиша новия домейн. На старият ми излиза само: Forbidden. You don't have permission to access / on this server.
Toва не е добре, защото доста хора, които влизат рядко и не знаят за смяната на домейна ще се заблудят че има просто технически проблем.
До днес от forum.knigi-igri.net ме препращаше директно тук, но днес вече не става. Трябва да напиша новия домейн. На старият ми излиза само: Forbidden. You don't have permission to access / on this server.
Toва не е добре, защото доста хора, които влизат рядко и не знаят за смяната на домейна ще се заблудят че има просто технически проблем.
КОРИГИРАНО!
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas