(unknown sender)
from:
to: <!-- e --><a href="mailto:xxx@gmail.com]xxx@gmail.com[/url]<!-- e -->
date: Fri, Jun 6, 2014 at 12:52 PM
subject: Любимите стари автори пускат нови книги-игри
Здравей,
Радваме се, че можем да съобщим много хубави новини за Новата вълна на жанра. Вчера се състоя премиерата на дългоочакваната книга-игра Ледената Цитадела, с която основателят на интерактивния жанр в България, известният фантаст и преводач ЛЮБОМИР НИКОЛОВ се завръща на сцената след 15 години. Още по-хубавото е, че бързо ще последват и други нови книги-игри от него - както и от още ПЕТИМА от любимите стари автори от 90-те. Можете да научите кои са те, както и пълни подробности за всичко на тяхната страница във Фейсбук: www.facebook.com/knigi.igri Заповядайте там - а в неделя можете да присъствате и на новото представяне на Ледената Цитадела с автографи от автора Колин Уолъмбъри на Панаира на Книгата в НДК (тази неделя, 12:00-14:00, 3ти етаж, дъното на десния ръкав).
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Доста нагъл мейл. Не стига, че няма инфо, че този мейл се получава като регистриран потребител еди къде си, нито има възможност да се unsubsribе-неш да не получаваш повече този мейл... ами от горе на всички агитира да лайкнеш друга фейсбук страница, различа от официалната на Книги-игри.нет. Ама като си знаем "матриала" не съм изненадан.
Щото си знаем "матриала".
![]()
Също така на последно място, тази мейл листа ми беше дадена изрично от Вилиан за коледната промоция под условието да го използвам само за нея. Така че разликита е огромна.
Никса, би ли обяснил кой и защо ти е дал право да пускаш такива мейли от форума?
Вече казах на Спас какво да направи.Силно съм разтревожен от изтичането на данните за имейла ми, който съм се постарал да не крия!!! Страх ме е, че този спам ще навреди на харддиска, видеокартата и процесора на компютъра ми, затова моля Джордж и другите отговорни лица да се заемат с пускането на ваксина, която да предотврати евентуални щети.
Алекс, ми даде листа с адреси, ама ми беше по-лесно да използвам базата данни вместо да правя нова таблица или да преписвам.
Няма да подам сигнал до БеБоп, само да вметна, че аз не съм корумпиран човек, но шкафчето ми е празно, а обичам сладките....ъъъ.....мотивации
Вече казах на Спас какво да направи.Силно съм разтревожен от изтичането на данните за имейла ми, който съм се постарал да не крия!!! Страх ме е, че този спам ще навреди на харддиска, видеокартата и процесора на компютъра ми, затова моля Джордж и другите отговорни лица да се заемат с пускането на ваксина, която да предотврати евентуални щети.
Споразумяхме се! Снощи Танер и Йойовеца по същия повод си изкрънкаха една нощ в чалга клуб и "салфетки на корем".... Няма да подам сигнал до БеБоп, само да вметна, че аз не съм корумпиран човек, но шкафчето ми е празно, а обичам сладките....ъъъ.....мотивации
![]()
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas