Това е обикновен сървър, още няма сайт и затова е без подател. Нямаше време за сайт. Ако Уейн въобще пуска занапред съобщения ще бъдат по нормалния начин.Аз бих попитал какъв е този hook.inchost.net и толкова ли е било трудно за поръчителите да си пуснат съобщенията по някакъв нормален общоприет начин? Присъединявам се в искането да не получавам известия, основно защото не знам какъв е хоста от който идват (не и гугъл не можа да ми обясни).
Нека Уейн вложи някаква сума в нормален сайт, от който да идват съобщенията (или да се договори с Вилиан или Торо да ползва наличните системи), и няма да имам нищо против да получавам такива.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Добре де, беше грешка. И няма да е сайт на ИККИ - ще се казва "Аз Султанов!"Дано, ама ги казвайте тия работи да не се шашкат хората. Разни хора ползват и електронни плащания за туй-онуй, нали не искате да притесните някой като почне да получава мейли от странни места?
Айде и успех, ще чакаме да видим сайт на ИККИ.
Добре де, беше грешка. И няма да е сайт на ИККИ - ще се казва "Аз Султанов!"
Леидрин по-горе е написал всичко нужно по темата.
Само не знам коя е организацията с "идеална" цел, ама карай![]()
Самата истина ви казвам! Да ми увеличат заплатата, ако лъжа!
Джордж пак лъже, при това все по-умело. Всъщност сайтът ще се казва nixite-pod-nozha.com и ще е с кулинарна насоченост.![]()
Ти не се обаждай, че мине се не мине и пръцнеш, та се наакаш. Още не се е минало без скандал около твоя книга, хем не са една и две вече.
![]()
Сериозно, Жорко?
Еми, какво да ти кажа, ще има още много мои книги - и всяка от тях "скандализира" никсите дори само със самото си съществуване. Така че - да свикваме.
Подозирам, че има доза истина и в двете страни, което е още по-голямата простотия.
Пешката за друго беснее – явно се е разпознал като едно от двете джуджета на корицата на "Цитаделата". Ядосва се, че са използвали образа му без разрешение, а на всичкото отгоре са му сложили смешна брада.
Джордж пак лъже, при това все по-умело. Всъщност сайтът ще се казва nixite-pod-nozha.com и ще е с кулинарна насоченост.![]()
Пешка, на кое джудже се спираш... нещо не ми приличаш на нито едно от двете. Не искаш ли да си трола - голям, страшен и силен.
Пешката за друго беснее – явно се е разпознал като едно от двете джуджета на корицата на "Цитаделата". Ядосва се, че са използвали образа му без разрешение, а на всичкото отгоре са му сложили смешна брада.
Е, с Президента на Правилната Реч не се спори.Иначе - не ми е сполучлива брадата, верно. Още едно порицание за Чичо.
![]()
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas