Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
[/quote]Направил съм сървър за сайта, цъкнете на линка отдолу за покана:
discord.gg/TpRwBYn
Най-вляво има една тънка лента с шарени иконки. Втората отгоре-надолу трябва да натиснеш, това е каналът на книги-игри.бгвлязох ама няма никой?
Най-вляво има една тънка лента с шарени иконки. Втората отгоре-надолу трябва да натиснеш, това е каналът на книги-игри.бгвлязох ама няма никой?
Това със сигурност може да се поправи. Регистрирай се наново - излез от Discord, после цъкни отново на линка даден от ringlas и си направи нова регистрация, като този път си въведи нормална поща. Можеш да си ползваш същия ник (George_AL), няма да има конфликт с предишния.влязох вътре, но не ми дава да пиша?
мога да чета, но не мога да пиша.?
Ще ви убия.
Не ми даваш да се регистрирам с личния си мейл, и Спас ме посъветва да изпляскам какъвто и да е мейл, не искало потвърждение. Направих го, регистрирах се с първия мейл, който ми попадан под ума (реално не съществува такъв), а сега ми иска потвърждение и не иска да ме пусне да пиша?
кой от кой сте по-гениални - Спас който каза че не иска имейлът не иска потвърждение или Ринглас е който променил това без да даде някакъв карантине период
Сега ми иска КОД за регистрация? как да да го пусна като пощата е фиктивна?
много сте умни. Браво спасе, хубаво ме насади.....
Липсва ли ви още старият форум? На някои - да; други май няма да си признаят...
За чата е ясно, че ни липсва на всички - макар че повечето пак няма да си признаят.
Както и да е - заповядайте обратно на стария форум и си спомнете какъв беше той преди повече от 3 години. Ползвайте свободно чата в него, а и форума. Вилиан специално е написал, че този път в него "няма да има цензура!", каквото и да значи това. При всяко положение обаче е хубаво човек да има възможност за рестарт, колкото и рядко ни се случва в живота. Колкото до новия чат, той е залепен най-отгоре, над форума, като в най-добрите си времена, и ще го видите веднага. И засега не се очаква той да бъде свален.
Повече ще научите от този линк от Вилиан: gamebook-zone.eu/
Батко Ви: Ян (Yann Gamgee)
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas