Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
като искам да изпиша ЛС на Вилорп или някой който си е изписал ника с кирилица, вместо името му ми излизат някакви маймуни.
като искам да изпиша ЛС на Вилорп или някой който си е изписал ника с кирилица, вместо името му ми излизат някакви маймуни.
Къде се появява това? Като отидеш горе вдясно на "Лични съобщения" и от там "Ново съобщение" в полето на потребителското име?
Отстраних проблема с кирилицата при личните съобщения, моля да проверите дали вече е ок и при вас.
там кадето пише ''Виж моите теми '' , кликам го , и не излизат моите теми ... ми само 1 , 2 дето съм писал веднуж в тях ...
темите които съм пускал не мога да проверя дали някой е писал в тях ...
това много ме спира ....
защо става така ? тва умишлено ли е ... ? с старата версия на форума не правеше така
Когато напиша ново мнение, то не се отразява в "Последно от форума", а минава в някаква "невидима зона", след което се "появява" след около 20-30 минути. Защо ? Първия път даже помислих, че мнението не се отразява и щях да го повторя...
П.С. Не техническата част стои в основата на проблема с активността.
Явно е въпрос на опресняване, което може би е добре лекинко да се съкрати за да не се получават недоразумения. Но ти си знаеш най-добре. Благодаря за отговора!
Не може ли някак си по лесно да се разбира, че сме влезли в профила си? По рано ми излизаше снимката на основната страница. Днеска не бях излизал, то взело, че ме изхвърлило и после известно врене се чудих, защо не виждам отбелязките за непрочетени мнения , чак като видях,че не мога да пиша осъзнах, че не съм влязъл.
Сесиите продължават да изтичат много бързо, днес се логвам за четвърти път от сутринта. =/
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas