Получени "Благодаря": 609
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Две оплаквания имам. Първо във форума няма почерняване и италик, които ги има във всички нормални форуми плюс Уикипедия. От Сашо знам, че има проблем с редактора, ама това бе разговор отпреди 2 години. Моля ви вземете мерки, досадно е всеки път да се прави ръчно. Ето сега аз трябва да си влизам в пощата, да търся разговора със САшо отпреди 2 години, да копирам обяснението му как де направи и тогава да го направя ръчно. Алтернативата е да оцветявам, за да "болдна" нещо.
Второ - минат-не минат час -два и не можеш да коригираш мнението си. Безумица. Ето в играта с точните прогнози, понякога се присещам нещо нещо пет-шест часа по-късно, няма как постоянно да съм пред екрана. Трябва нов пост да пускам. Ужасно неудобно е. Виктор каза, че това било заради Уейн и после останало така. Да де, ама Уейн го няма поне от три-четири години, с вечен бан е. Моля ви разширете интервала от време. За сравнение - дори в bg-mamma човек има време за редакция от 24 часа, едва след този интервал човек не може да се редактира. За други форуми - да не говорим.
Обръщам се най-вече към Виктор, който ме убеждаваше, че новият домейн на форумът бил супер, време било да оставим стария Запорожец, въпреки сантиментите, защото поддръжката е лоша и да минем на Мерцедес. Абе не се чувствам много като на Мерцедес, да ви кажа честно.
Знам че напоследък не влизам никак често (атмосферата в последните години стана отровна), но направете нещо. Не заради мен - заради себе си го направете. Пък ако не щете - здраве да е.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas