• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
    • Зала на славата
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
    • Хронология
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Книги-игри
/
За книгите-игри
/
Re: Идеите на Новата вълна

• 1
  • ...
  • 14
  • 15
  • 16
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
29 Сеп 2011 23:19
Coblin King's Avatar
Coblin King
Победител в конкурс
Победител в конкурс
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2
Re: Идеите на Новата вълна #31862

Apukc AcTpakc писа: писа:
Ако може учтиво да прочетеш пак предните 2 поста преди този на Уейн и да видиш с какъв тон му говорят тези три(на?)десет годишни мъже и може и да разбереш защо този отговор. Ако някой очаква водата да стане на вино - това е друг въпрос...
Арикс, аз съм прочел повече от три мнения в тая тема. Прочел съм всичките двайсет и една страници.

My deviantART page.

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

29 Сеп 2011 23:26
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Получени "Благодаря": 84
Topic Author
Re: Идеите на Новата вълна #31863
Не че в повечето от тях тонът на няколко члена е различен. А тук всъщност отговарям на Рахвин. С теб не разговарям по тези теми с какъвто и да е тон, така че не се слагай. ;)

Така. Чудя се тук ли да обясня какво реално върша междувременно - или в новата тема за новия фест? Или в съвсем друга тема, начисто... Май ще е последното.

29 Сеп 2011 23:31
invincible
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 4
Re: Идеите на Новата вълна #31864

Apukc AcTpakc писа: писа:
Фактите са, че вместо да пишеш във форума безсмислени заяждания, можеш да разкажеш на своите приятели за новите две книги-игри, излезли тази година. Не ги променя.

Пропуснал си някои неща. Аз не харесвам "Асасините" на Уейн, така че не бих я препоръчал на никого. "Котаракът" вече го подарих на племенника ми, който е на 18, така че съм дал своя дан, дето се вика. А безсмислените ми заяждания са просто реакция на безсмислените обещания на Уейн. Признавам, че има известен процент злояда сеирджийност в поведението ми, но аз чета тук грандомански обещания от март месец насам и е нормално да се пораждат по-инфантилни реакции у мен към даващите гръмките обещания. Все пак съм на 30, не на 60, та от време на време проявявам незрялост все още и си прокарвам напред нетърпението обещанията да се случат.

<!-- w --> www.cherepov.free.bg <!-- w -->
... e=youtu.be

29 Сеп 2011 23:35
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Topic Author
Re: Идеите на Новата вълна #31865
Въпросът е, че нещата СЕ случват. Точно това прави предубежденията на трима-четирима човека толкова смешни и излишни.

Освен това (да цитирам една популярна напоследък в нета шега)... непрекъснато използваш тази дума, "обещания". Не съм сигурен, че знаеш какво точно означава. ;)

П.П.: Мисля, че основните ти критики към Асасините бяха точно към частта на Блонд, така че пробвай да си коректен за разнообразие.

29 Сеп 2011 23:39
invincible
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Re: Идеите на Новата вълна #31866

Въпросът е, че нещата СЕ случват

Досега бях един недоволен от конкретен автор читател. Сега вече съм объркан човек. :side: :rolleyes:

П.П. Допълнил си си мнението, та да питам по допълнението - от коя част на Асасините започва пълната липса на Блонд в писането, та да знам откога да почна да чета. ;)

... e=youtu.be

29 Сеп 2011 23:47
hameleona
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 11
Re: Идеите на Новата вълна #31870
Само аз ли се радвам, че рекламната кампания се забави? Не че нещо, но ако беше сега, никой нямаше да й обърне внимание ;)

ПП: ако помня правилно, някъде около последната битка свършва Блонд и почва Уейн.

Only the ladder is real. The climb is all there is!

The Warden: Elves have strange powers.
Sten: Being easily conquered does not constitute a "power".

29 Сеп 2011 23:55
invincible
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Re: Идеите на Новата вълна #31873
Как ще се е забавила? Тя СЕ случва. ;)

... e=youtu.be

30 Сеп 2011 01:45
Anardil
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 67
Re: Идеите на Новата вълна #31882
Хъм, колебая се дали съвсем сериозно да не предложа скромен облог на Уейн затова докъде ще го докара със "същинската премиера", "рекламната кампания" и плана "една книга-игра всеки месец", започвайки от "Патрул аз Ада 2 в 1" през август и "Асасините на Персия 2" през септември (нали помните?). Хем, приходите ще допринесат за инициативата на Майндкрайм! :)

Той - Уейн - разбира се, не е хазартен тип... но при такъв сигурен план да заложи малко пари не би трябвало да е никакъв хазарт, нали?

(Тук някой спомена, че ние - хейтърите - с нищо не сме помогнали на Новата вълна. Аз например съм си купил две издания на "Котарака..." и едни "Асасини...". Освен това напоследък не пропускам да кажа добра дума за Ал Торо пред разни хора с интереси в ролевите игри и игрите с карти. Освен това давам доста пари за инициативата на Майндкрайм... плюс, че вече веднъж се напих тежко в отчаян опит да го убедя да напише три книги :mrgreen:. Не се сещам кой точно каза, че нищо не правим, но - като се познае - да го помоля да сподели той какво е направил!)

30 Сеп 2011 02:28
Rahvin's Avatar
Rahvin
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 594
Re: Идеите на Новата вълна #31883
Има ЕДНО много забавно и мъдро нещо дето бях прочел ама не знам кой го беше изрекъл.
Та питали го за мнение за книги, човека отвърнал че той го изразявал в написване на книга след като е прочел някоя която не му хареса...
Та с оглед тая работа аз няма да дръгна Уейн, може би потайно ама човека си действал...
Като реша нещо да се случи ще си го случа сам.
Искам КИ, издавам си я. Пиша си я. Превеждам си я. И прочее.... реално така само мога да си бъда недоволен от мене си.
Успех Уейн, надявам се да има Хашашините 2, поне за септември догодина.
п.с. Арикс синко... стигнах годините дето мога да си позволя да говоря каквото си искам.

Във време, когато родният ни книжен пазар е узурпиран от пълчища бездарни занаятчии, готови на всичко, за да задоволят и най-ниските масови вкусове, Той не грачи в...

30 Сеп 2011 02:59
Meriadoc's Avatar
Meriadoc
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 611
Re: Идеите на Новата вълна #31886
И на мен ми е неприятно, че сроковете не се спазват, но нека не забравяме, че Уейн не ни е длъжен. Ако реши ще издаде, ако реши няма. В такъв ред на мисли - най-добре е да не се дават обещания за много книги и за книга всеки месец, щото хората се ядосват.

30 Сеп 2011 03:02
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 530
Re: Идеите на Новата вълна #31887
Не става ли все по-ясно колко неадекватен човек е Уейн!?

Въпросът е, че нещата СЕ случват. Точно това прави предубежденията на трима-четирима човека толкова смешни и излишни.

Едва ли "смешни и излишни" е най-доброто определение. Но той толкова си може.

Едва ли ще успее да обясни нещо конкретно за безсмислените си начинания, освен че пак гори от желание да се перчи по панаири като мечка на синджир и това някакси му носи удовлетворение и му вдига самочувствието.

[offtopic]Анардил не е дал нито лев за моята инициатива, просто сам си плати бирите! А другото са обещания. За от 15 до 250 лева, но само обещания.[/offtopic]

Hater
A label that some people apply to anyone who disagrees with them on any subject. Such name calling is designed to discourage critical and independent thinking, and prevent full inspection of bogus ideas and beliefs. Use of the term hater is rampant on the internet.

30 Сеп 2011 04:32
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Topic Author
Re: Идеите на Новата вълна #31890
Мишо, ние нямаме нищо общо. ;) Мога само да предполагам какво значение има "славата" за теб и самочувствието ти - но за мен значение имат само реалните резултати, както видя на фестивала. Ако те липсват, всичко се превръща в ненужен преразход на време.

Ако някога напишеш добра нова книга-игра, и ти ще можеш да раздаваш по петдесетина автографа на едно сядане - това е начинът да си върнеш славата, ако такова е искреното ти желание. (А начинът такава КИ да види бял свят НЕ е чрез досегашния рекет и ултиматуми пред неколцина хардкор-фенове, но затова вече се разбрахме в темата.)

П.П.: И към останалите: сори, че писах първо в тази тема, преди да пусна другите две, които да ви отговорят на въпросите. Просто последните постове в тази ме хванаха в крачка. :)

30 Сеп 2011 08:19
Apukc AcTpakc
Командос
Командос
Скрий Още
Получени "Благодаря": 0
Re: Идеите на Новата вълна #31894
Факт е, че явно една част от хората тук дори не са си купили Асасините "заради лошите отзиви във форума". Цитирам дусловно един потребител, с когото се видях тези дни.

Така, че за кого точно да си слага някой главата в торбата? Заради вас ли, питам? И този, на 30, защо се държиш като на 13 тогава, след като си на 30? Анардиле, браво за купената книга, но като всяко едно добро, то може да бъде заличено от последвало го лошо... с други думи - undone.

"Ей-сегинка ще те препарирам! Имам един страхотен таксидермист-зомби, който може да обработи и дъждовен червей!"[offtopic]
[/offtopic]

30 Сеп 2011 08:43
Coblin King's Avatar
Coblin King
Победител в конкурс
Победител в конкурс
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2
Re: Идеите на Новата вълна #31897
Аз много исках да си купя Асасините. Спираха ме няколко неща обаче. Първо, на Уейн съм чел точно три книги-игри и изобщо не ми харесват. Второ, отсъствието на Блонд в тая инициатива и присъствието му на корицата. Трето, че говорим за поредица от осем книги, които се съмнявах, че изобщо ще видят бял свят преди да ми побелеят косите. Четвърто, че идея си нямам какво е интерактивен роман и исках да разбера преди да си дам парите.

Та книгата излезе и въпреки съмненията и окаяното си финансово състояние, вече броях парите. И прочетох една-две от първите рецензии. И се озадачих. Казах си, едва ли са толкова лоши нещата, ей сега ще прочета нещо, което да ми върне ентусиазма. Но още чакам. Отрицателните рецензии растат, пръкна се и една саламовидна схема, а Уейн си е запушил ушите и повтаря нищо не знаете, следващата е по-добра, нарочно няма редактор, купете си следващите, там става ясно, Блонд написа текста, на него се сърдете, вие тролите и хейтите и не искате втора вълна, ла ла ла ла ла...

Е, няма да си я купя, щото нищо конкретно като отговор не видях от Уейн и няма и да видя. Ако искам някой да ми пуска щедри обещания с пренебрежителен тон, ще следя президентските избори. Просто ми е неадекватно държанието на Уейн и толкоз. Пишете ме трол.

My deviantART page.

30 Сеп 2011 09:03
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 530
Re: Идеите на Новата вълна #31899
Apukc AcTpakc , случайно да ти прави впечатление колко различни са рецензиите за Асасините и Котаракът!?
Уейн не си слага главата в торбата за никого, нито пък прави на някого добро. Гледа си интереса и се опитва да си пробута глупостите. Това видях и на Експото - мечка на синджир прави номерца.
Тук на този форум от време на време прибягва до лъжи. Например, когато обясни на Анардил защо в рекламните си дърдорения е говорил за 500 епизода на Асасините, пък всъщност са доста по-малко.

Моля управата на форума да помоли Уейн да защити употребата на думата "рекет", да разкара глупавото си мнение или да се извини на аудиторията за така написаната глупост. Все по-малоумно става държанието му. То това е характерно за края, когато всичко рухва и позициите трудно се удържат.

Hater
A label that some people apply to anyone who disagrees with them on any subject. Such name calling is designed to discourage critical and independent thinking, and prevent full inspection of bogus ideas and beliefs. Use of the term hater is rampant on the internet.

• 1
  • ...
  • 14
  • 15
  • 16
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
Форум
/
Книги-игри
/
За книгите-игри
/
Time to create page: 0.093 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Топ 9 любими книги (Колин Уолъмбъри) (4 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Любомир Николов
    • от Count Monte Kristo
    • Today 21:38
    • Топ 9 любими книги (Блонд и Уейн) (6 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Блонд и Уейн
    • от MrMoustache
    • Today 21:24
    • Топ 9 любими книги (преводни) (11 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Чуждите автори
    • от MrMoustache
    • Today 21:18

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg

Общи условия на ползване

Декларация за поверителност