Не искам да обиждам колегата-творец на блага, но специално корицата на "Асасините"... е (доста) слаба, сориЗа плакатите и сам го обмислях (вкл. в голям тираж за подарък към книга или отделна продажба) - но тениските са нова идея, мерси Улфи, водя си записки.
(Парци, кориците на Асасините заслужават да са на всякакъв мърчандайзинг, щото си струват сами по себе си.)
Парци, имаш ли реална представа как става това със Сутрешния блок? Ако да - пиши. Ако не - ше видим кво ще измислим. още на първия фест ме беше поканило едно момче точмо от някво сутрешно предаване на БНТ, ма квато съм шматка, не му бях запаметил телефона.![]()
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Ъ-ъ-ъ... не беше ли слогана "Приключение е да си спомниш"? Нещо станаха много, ми се струва.... адреса на сайта и "Приключението Започва Отново!"...
Не съм обявил нищо такова, обратното, непрекъснато изтъквам всичката помощ, която получавам от сигурно половината форум. Много ясно, че сам човек няма да се бъхти безкрайно, без подкрепа съм за никъде.
Никога не е било до парите: до това да се изстискат като за последно шепата фенове. (Даже не "като за последно", ами буквално за последно, щом сам си определил очакваната след една година КИ като "лебедовата си песен".) Това вече го направиха предишните издатели 97ма-98ма. Затова и нямахме книги-игри 12 години.Досега потроши сума ти усилия, за да продадеш няколкостотин бройки, така че е странно да се изказваш пренебрежително за 6 000 лева.
Та, явно Торо не е в тази група активисти. Скалъпихте за 6 месеца един жалък първи брой от едно списание, главно с помощта на много странични материали от хора от форума... и толкоз. Напънала се планината и родила мишка. Но, разбира се, можеш да продължаваш да ги редиш като партиен секретар как се борите за светлото лъдеще, което скоро ще дойде. Преди година доста хора ти повярваха, сега сам виждаш как е...Всъщност, осъзнавам нулевата финансова перспектива на пазара, жанра и книгите в България въобще не по-малко от ММ.
Точно това правим с Никсата, изстискваме като за последно феновете, та затова усилията ти няма да доведат до нищо. Въпреки всичките ти усилия, този път аз и Никсата ще сме виновни за преждевременната смърт на новата ти вълна - понеже сме изстискали феновете.Никога не е било до парите: до това да се изстискат като за последно шепата фенове. (Даже не "като за последно", ами буквално за последно, щом сам си определил очакваната след една година КИ като "лебедовата си песен".) Това вече го направиха предишните издатели 97ма-98ма. Затова и нямахме книги-игри 12 години.
Схващаш ли изобщо смисъла на думите и изразите? За какъв "търговски модел" може става дума, при положение, че вече многократно заявих, че няма да взема и стотинка? Някакси, използваш познати думи, но като ги наредиш в изречение и само ти и някаква все по-оредяваща групичка клакьори можете да откриеш някакъв смисъл в него.Общо взето обратното на търговския модел, който си прегърнал ти.
За Торо си в голяма грешка, както ще ти обясни и той самият. Ако той смяташе, че няма смисъл да работим, нямаше да хвърля парите и усилията, както и аз.
След това твърдение на Торо... ти как смяташ, той идиот ли е, че хем да осъзнава невъзможността да се изкарват пари от книги-игри в България, хем да хвърля пари и усилия за създаване на пазар за книги-игри в България!?Всъщност, осъзнавам нулевата финансова перспектива на пазара, жанра и книгите в България въобще не по-малко от ММ.
Изключително добре те разбрах още първия път - и продължавам да твърдя, че ТОЧНО това прави Торо, редом с мен самия, както и самият той ще ти каже.хем да хвърля пари и усилия за създаване на пазар за книги-игри в България!?
само за трите фестивални полудни последния месец до читателите са стигнали повече нови книги-игри отколкото покрай целия форум/общност дотогава.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas