Получени "Благодаря": 27
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Ако в някоя КИ Конан е сменен с Ксена, това повече ли ще се хареса на читателките?
Повечето книги-игри са детински, а Котаракът е една от най-зрелите.Като читателКА в процес на зарибяване мога да заявя, че Котаракът определено НЕ е най-подходящата книга за жени. Освен ако въпросната "жена" не е на 12 години. На мен лично ми се стори безкрайно детинска (макар и приятна за четене). Колкото до поредицата за Реката - ако успее да преглътне факта, че трябва да се вживи в образа на мускулест мъжага по кожена препаска (съдя по илюстрациите) може и да и хареса.
Правилата никога не са ми били проблем ( а и на повечето ми познати фенки на КИ).За големи читателки Котаракът е по-подходящ за това, че има по-малко правила.
За мен Асасините могат да са подходящи за всички, но имат нужда от по ясно представяне на правилата в началото.
Колкото до поредицата за Реката - ако успее да преглътне факта, че трябва да се вживи в образа на мускулест мъжага по кожена препаска (съдя по илюстрациите) може и да и хареса.
До колкото съм чувал, състезателният елемент често не е от водещите при дамите. На мен би ми било интересно дали харесват Елинор (на Торо), дали биха се отъждествили с нея.
Аз си мисля, че това ще бъде разбрано и изиграно доста по-пълноценно от читателКите, отколкото от читателите.И, честно казано, не ми беше интересна. Много повече бих се отъждествила с вампирката Фран на Върджил (от новата книга).
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas