Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
When a dude's gettin bullied and shoots up your school
And they blame it on Marilyn - and the heroin
Where were the parents at?
And look at where it's at middle America
Now it's a tragedy
Now it's so sad to see
An upper class city having this happening
Then attack Eminem cause I rap this way
Now I know I'm not a saint, I been a sinner all my life
I ain't tryin' to hide my flaws, I'd rather keep them in the light
They wanna criticize, scrutinize, cast another stone
Burn me at the stake and sit and watch it from the throne
They say the devil is my pal, I do a lotta drugs
The crowd will only like me if they're really fuckin' drunk
They think they know my thoughts, but they don't know the least
If they listened to the words they'd find the message that's beneath
But it goes in one ear and right out the other
People talkin' shit even though they never bother
It goes in one ear and right out the other
People talkin' shit, they can kiss the back of my hand
Here's the moral to the story, we don't do it for the glory
We don't do it for the money, we don't do it for the things
So all the critics who despise us go ahead and criticize us
It's your charity that drives us, adds the fire to our flames
Това не е тема за мрънкане, не знам защо така сте си помислили. Не е тема за охулване или защитаване на тоя или оня. Не сте разбрали и сте се упражнили в либерално-непукистки тиради. Хипария до припадък. Ако не ми беше досадно да ви чета, щеше да ми е смешно.
К'ви дроги, к'ви Майкъловци, к'ви пет лева ? Не съм отварял дума за такива работи.
Всичките ви писаници са не по темата. Най-добре цялата да се изтрие.
С такива обвинения към Manson, Stephen King (какъв психопат и наркоман пък бил и той) не виждам защо един интелигентен човек би се занимавал. Същото важи за литературата на Майндкрайм в случая. The devil's music, the devil's literature.
Когато избрах да се включа идеята да качим книги-игри на някои автори ми допадна неимоверно. Естествено някои са качени в Читанка.инфо, но това не ни отклонява от пътеката. Просто всички работим по това да популяризираме този жанр. Кой знае - може Уейн и Блонд да напишат нова книга-игра, която да пуснем тук за сваляне от потребителите... Но това не е важното. Важното е че сме се събрали по обща цел, обща любов и желание, които ни водят. Не мисля, че може предишните дрязги да ни разделят или да ни обезсърчат. Това, което ни е разделяло сега може само да ни събере. А и не мисля, че има нещо, което може да ни раздели. Преди, сега и завбъдеще сме обединени в тази форумна общност и фенска маса за запазването на книгите-игри като литературно богатство на България.
Уважаеми vg, ( )Това не е тема за мрънкане, не знам защо така сте си помислили. Не е тема за охулване или защитаване на тоя или оня. Не сте разбрали и сте се упражнили в либерално-непукистки тиради. Хипария до припадък. Ако не ми беше досадно да ви чета, щеше да ми е смешно.
К'ви дроги, к'ви Майкъловци, к'ви пет лева ? Не съм отварял дума за такива работи.
Всичките ви писаници са не по темата. Най-добре цялата да се изтрие.
Никой разумен човек не би се занимавал да слуша Manson или да чете King за повече от пет минути в живота си. Същото НЕ важи за книгите-игри на Майкъл Майндкрайм, въпреки всички дразнещи неща в тях. Колкото до Майкъл Джексън - бих го убил лично (със силата на мисълта !), мечтал съм си за това и то дори и само заради сценичните му изяви.
Относно Майкъл Джексън, възможно е наистина Вие да сте го убили по някакви психични, а не физични приоми.Повечето неща наистина се случват поради психични (какво ще си помислиш), а не физични (какво ще направиш) причини в книгите на Сим Николов.
Уейн не беше на върха на вълната като самостоятелен автор, така че не съм имал ясна представа за него като личност.Уейн и Майндкрайм, които писаха мнения ми се сториха много готини и ги харесвам дори повече от преди, Любо, който не писа си ми остава може би любимия автор, творчеството на Сим и Върджил все така не ми харесва, въпреки, че Сим ми стана малко симпатичен, поради всеобщата ненавист към него - книгите му може да не струват, но ако човека е готин? Може би съм разочарован от Блонд, който излезе като сноб, но това по никакъв начин не ме кара да спра да харесвам Валенсианските хроники.
И на мен Сим взе да ми става по-симпатичен след толкова подбиви и обиди, които се сипят към него тук.
...
За Любомир Николов каквото и да се каже, все ще е по-малко добро от нужното.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas