[/offtopic]Но ти си много далеч от истината в Изгревът на Зарафел. Виждам типична за Джордж рецензия, която ме кара да мисля, че за него хората тук са 12-годишни и той е с мисия да ги обнадеждава. Вероятно, обаче, ти е дала излишно самочувствие. Трябва много да работиш върху подбора на правилните думи. Толкова много, че да започнеш да го правиш с лекота и някак без да мислиш.
Трип наистина е навлязъл в подробности, но за мен това е е по-скоро добре. Ако беше дал най-общи съвети, нищо нямаше да разбереш, а той се опитва да го разбереш. Дали ще го послушаш си е твоя работа. За някои неща съм съгласен с него, за други не съм. Когато давам мнение, и аз пиша както неща, за които съм категоричен, така и неща, за които просто споделям моето усещане без да искам да се налагам.
А рецензията на Morwen не ми харесва, особено в забележките по първите няколко изречения.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Всъщност и във форума и в сайта не може да стане като хората по чисто технически причини. Най-важната е, че препратките в един електронен разказ-игра трябва да са интерактивни. Примерно виждаш "Мини на 121.", но вместо да скролираш като див до другия епизод само цъкаш на "121" и след част от секундата вече четеш епизода. Това може да стане както трябва само в списанието, както отбеляза Уейн.Аз си мисля дали не е възможно да се публикуват разкази-игри, мини КИ и т.н. на сайта? Не във форума, на сайта.
Примери за неоправени правописни грешки?Кал никак не е изпипал нещата в "Асасините 1". Дори и правописните грешки не е оправил.
Примери за неоправени правописни грешки?Кал никак не е изпипал нещата в "Асасините 1". Дори и правописните грешки не е оправил.
@hameleona: Манол редактира ли те, или спря? От последното му писмо не разбрах докъде я е докарал.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas