По-добре недей. И сега няма да ти харесат. Има толкова по-хубави игри... що да си губиш времето с тия.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
първите му две - Господарят на Мрака и Древното Зло. Ако искате да усетите истинския Джордж - това е правилното решение .
ОК! Ти си знаеш. Ама да не кашеш, че не съм те предупредил. Освен това при мян имам само няколко книги, ако имащ въпроси с 15 годишна давност към другите, ще трябва да ги издиря. Не помня всичко.За да ми харесат или да не ми харесат трябва да мога да ги стартирам и изиграя, а на времето не можех, колкото и да исках. Сега когато те имаме тук под ръка , ще е по - лесно.
Е какво като е 15 - 16 години. В издателството не бият и не хапят. Не си спомням да е имало коректно написано писмо. Ако са били изхвърляния от рода на "пладнешки обир" едва ли е взето предвид.Е, как на 14 - 15 -16 години да дойда, да ви намеря и да си искам парите с неработещата игра в ръка ? Въпреки че имам спомен, че писах писмо след Лорд и Магьосник, в което обвинявах Мега в пладнешки обир и си исках парите изрично
За това писмо вече съм казвал, че нямам представа какво е станало. Или не е простигнало твоето или твоят герой е заминал на грешен адрес. Такъв случай имаше, човека беше получил два комплекта. Обади и оправихме нещата. Ти писа ли, че не си получил играта?Аз продължавам да си търся 80 - те лева от лятото на 1996 - та година, които пратих с пощенски запис на Астрала, но така и не получих писмо от твоята кореспондентска игра. Същевременно гледах рекламата на някакъв фонд на задната корица на последната книжка - "Пари и гангстери 3" и си размишлявах - това си "е пирамида, жива пирамида, завлякоха ме" /пирамидите все още бяха на мода/. Така и цяло лято не получих писмото...
Напълно съм съгласен!Е, вече не.
Лисичков, Защо мислиш, че са несъвместими. Нистина ми е интересно да прочета обосновано мнение.
Е защо изобщо ги пускаш, като са ти кухиДнешните компютърни игри са ми интересни за не повече от петнайсетина минути всяка, т.е. докато тръгне играта и се наглася да играя и вече се отказвам. Кухи са
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas