Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Ще го споделя разбира се. Още не съм готов с изводите. Не искам да взема прибързано решение. Специално за мен е от значение, защото зависи какво ще напиша и как ще го оформя като игра.Стига Джордж, редно е да го споделиш сега. Все пак просто си говорим и на мен би ми било много интересно да чуя твоето мнение по въпроса.
И аз така смятам и съм го казвал неведнъж по много начини. Но когато кажа "игра", изобщо не разбирам хвърляне на зарчета. И по тази причина днес не бих седнал да играя "Кървав меч" (защото там играта е предимно това, колкото и други хубости да има поредицата).И пак ще го кажа - да стоя сам и да си мятам зарчета и безумно, поне за мен.
Ами вече не си ги пускам.
Ти пък какво търсиш тук, щом смяташ, че книгите-игри са завинаги умрели ? Опело ли да им правим ?
За нещо такова се надявам - книга игра с обема на стандартен том от епично фентъзи. С обем на истинска книга за истнски дълго четене.2 по една на всеки 6 месеца, с двоен и троен обем на Асасините. Обем, поне три-четири пъти по-голям от асасинския (т.е. колкото на нормален роман
Съпоставката между КИ и ПЦИ е грешна от самото начало. Все едно да съпоставяш шях и футбол - и двете са игри, ама нямат нищо общо по между си.
Геймплея трябва да е разчупен, с множество начини за преиграване - поне три изцяло различни като усещане (за мега-КИто - поне 9!!!) начина на изиграване. Повечко възможностти за четящия да си избира системата на игра - дали да е голяма, малка или несъществуваща. Тактически битки, разпръснати по епизодите с описания на боя. История, неотстъпваща на тази на един роман.
Добре бе хора , защо винаги трябва да има бой - защо хем хулим компютърните игри че са кухи, хем не виждаме по далеч от 90-тарски екшън като почнем да говорим. Има толкова неща които можеш да правиш в една книга игра и които не можеш да правиш в компютърни игри.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas