Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Нали вече има Eink дисплеи?Kнигите в интернет и като цяло на компютър са супер неудобни за четене(очите се напрягат адски много),така че идеята на _Nocturnal е неуместна според мен.
Kнигите в интернет и като цяло на компютър са супер неудобни за четене(очите се напрягат адски много),така че идеята на _Nocturnal е неуместна според мен.
Kнигите в интернет и като цяло на компютър са супер неудобни за четене(очите се напрягат адски много),така че идеята на _Nocturnal е неуместна според мен.
Много зависи какъв ти е дисплея. Да не забравяваме, че технологиите вървят напред, а не назад. Новите дисплеи все по-малко ще натоварват очите. Таблетите, например, са супер удобни за четене (те май за друго и не стават).
Повярвай ми дисплеят на таблета не може да стъпи на малкия пръст на дисплея на Киндъл по отношение на удобство за четене.
С лаптопа или таблета в ръка, човек може спокойно да си се излегне, та и това не е проблем.И е много по-приятно да си представим как четем полегнали на диван, отколкото седнали пред компютър.
Ще споделя резултатите, а изводите в крайна сметка са си за теб. Теорията е добра, виждам откъде идват твоите, но моята практика води до следното:Мисля че разбрах какво имаш предвид. Бях мернал някъде наоколо, че си пробвал това-онова в тази посока, за което моментално получаваш искрените ми поздрави. Чудя се, ако не ти представлвява проблем, би ли описал като цяло какъв е опитът ти с дигиталната дистрибуция?
* * *
При това положение, единствените проблеми, които виждам са:
а) да се намерят правилните параметри за съдържанието;
б) да се впрегнат качествено ресурсите за реклама в интернет.
Ти ще кажеш доколко съм на прав път и къде греша.
Електронната версия на Котаракът и Черният Нарцис има почти нулеви продажби, а струва почти двойно по-малко от хартиената версия. Приемам забележките за ограничения формат, но въпреки това - не става въпрос за сравнително по-малки продажби, а за продажби и липса на такива.
PDF е неудобно за книга-игра, освен ако няма активни линкове в него (При "Мини на 6", когато кликнеш, да отидеш директно на 6-ти епизод").
Ае, колко вървят тия четци?
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas