Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
А пък аз си имам "Спасението на Аврея" на хартия... от ОН Феста... с автограф... и си я къткам и й се радвам, защото е уникат.Към безплатната книга-игра "Котаракът и Спасението на Аврея", достъпна в epub, pdf и online applet, изискващ Silverlight (нека да не спорим за технологията, но да кажем, че не е адски трудно да се инсталира и да приемем, че не всеки се притеснява че ЦРУ ще го наблюдава през нея) имаше минимален, несравним с "Черният Нарцис" интерес. Говорим си дори за хора, които са харесали вече "Черният Нарцис", които са ми фенове поне в някаква степен, които са истински дългогодишни запалени фенове на книгите-игри. И обикновено е нещо от сорта на "ами не съм я прочел още, не е останало време, ще я видя". Хора, прочели "Черният нарцис" по пет пъти.
Същите хора, питат постоянно, какво става с "Абаносовия дракон", хайде, пиши, чете ми се, кога ще излиза. И не са прочели Аврея![]()
И аз искааааааам![/offtopic]А пък аз си имам "Спасението на Аврея" на хартия... от ОН Феста... с автограф... и си я къткам и й се радвам, защото е уникат.
![]()
Извинявам се, ако съм извън темата, но искам да попитам
Как се продават книгите-игри в Амазон, има ли начин да се разбере тиража им?
Има ли изобщо книги игри в Амазон, за които да не пише, че са за деца?
Какво пречи Котарака да се издаде на Английски в Амазон?
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas