Не може, специално за ситуацията в БГ. Ако излизаха по 4-5 заглавия на двумесечие, да, но в нашата бг реалност настоящият формат на списание "Нова вълна" е добър вариант. Да се популяризира жанра чрез разкази-игри.България (?) + Великобритания /= на целия свят
.
Иначе, за това дали има или няма разкази-игри: говорим за списание все пак, не за сборник. То е различна медия с различни функции - нормално е да е по-информативно!
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Първа поука - pdf форматът е ужасна идея. Зарежда се половин час и зареденото изобщо не предполага задължителната употреба на подобен формат.
Че не ми е притрябвало да пазя подобни неща на харда си, при положение, че са достъпни в интернет и връзката ми е постоянна.А какъв е проблемът след като веднъж свалиш файла на харда си ?
Че не мога да дам линк на някого към конкретен материал и той да го види бързо, а трябва да се занимавам да го инструктрам къде и как да свали същия тромав pdf файл, евентуално преди това къде и как да свали четец за pdf файлове и накрая къде и как да намери онова, което искам да му покажа от въпросния pdf файл.
Че не ми е притрябвало да пазя подобни неща на харда си, при положение, че са достъпни в интернет и връзката ми е постоянна.А какъв е проблемът след като веднъж свалиш файла на харда си ?
Че не мога да дам линк на някого към конкретен материал и той да го види бързо, а трябва да се занимавам да го инструктрам къде и как да свали същия тромав pdf файл, евентуално преди това къде и как да свали четец за pdf файлове и накрая къде и как да намери онова, което искам да му покажа от въпросния pdf файл.
Че ми е много по-удобно да разглеждам сайтове в браузъра си, отколкото да се разправям с абсолютно ненужния при четене на компютър формат разделен на страници.
Не мисля, че са малки проблеми. Но дори да смяташ, че са такива, онзи предният - свързан с първия ми досег до информацията - е много по-сериозен, защото ме отказва въобще да се занимавам с медията.
P.S. Да питам, че съвсем се обърках. Това списание ли е - www.gatheringmagic.com/ ?
Мнението е било редактирано. Свържете се с модератора за причините.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas