Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Аз се бях регистрирал там преди около 3 години и им следях форума, но после спрях, че не ми остава време.
Иначе лятото си направих труда да прочета класиката на Дмитрий Браславский - Подземелья черного замка. И то по всички възможни разклонения. Общо взето имам пресни спомени. Мога да се опитам да и направя кратко ревю, ако има заинтересовани - примерно в конкурса за статия, макар че там мисля с нещо друго да участвам и до 3.02 едва ли ще сваря...Но пишете, ако искате ревю - ще опитам...
Добрый день!
Да, всегда интересно почитать взгляд со стороны. Извините, что я по-русски, так как болгарский язык к сожалению не знаю. Надеюсь, модератор меня не забанит
Я PR-manager русского сайта о книгах-играх quest-book.ru. Поэтому могу ответить на ваши вопросы о книгах-играх в России и нашем сайте. Жаль, что Efix7 перестал к нам заходить, мы его вспоминаем
Вообще, ваш сайт и болгарские книги-игры нам очень интересны. Мы даже попробовали перевести 2 статьи с болгарского, теперь они есть на нашем сайте. Конечно, языковой барьер очень мешает, но мы можем попробовать пообщаться. Если так будет проще, я могу отвечать на английском языке
Добрый день! Kadena,
радвам се, че те виждам на нашия форум. Да наистина аз спрях да влизам във вашия форум защото не ми остава много свободно време. Разходвам го по други проекти - дигитализация и разпространение, популяризация по форуми, малко статии в Wikipedia и други инициативи.
Ние сме малка общност но се опитваме да растем бавно, но славно.
PR-manager - много интересна длъжност е това. Ти с какво точно се занимаваш ?
След френската, с удоволствие бих прочел и някоя руска книга-игра
![]()
Привет Кадена и добре дошла на форумите на българските книги-игри!
Позволих си да преведа преведа постовете ти, като съм запазил и оригиналния текст. Двата ни езика не са толкова различни един от друг и повечето неща се разбират и така. Та пиши си спокойно на руски, изискването при нас е постовете да са на кирилица 6).
Ще се радвам, ако споделиш малко за новите книги-игри в Русия, пък и за старите.
Ти конкретно имаш ли си фаворит за книга-игра от руски автор?
Дали някой от вашите автори бе се съгласил да предостави книгата си за издаване на български?
Имате ли някаква класация за най-най добре книга-игра в Русия?
Момиче или момче си?
Какво обичат да четат руските фенове на жанра?
Спирам, за да не те изплаша много =)
Игрите с теб!
Всъщност първа вълна, като в България, у нас не е имало. Наистина, пред 90-те години при нас са публикувани няколко книги-игри, но като цяло жанрът не е бил популярен. Както беше споменато по-горе, тези книжки са от поредицата Битки Безброй в приказния жанр.Никаква Втора вълна няма, най-малкото щото не е имало Първа.
![]()
Никаква Втора вълна няма, най-малкото щото не е имало Първа.
![]()
Много се радвам за възможността да комуникирам с фенове на КИ по света. Искам да попитам дали има руски автори на КИ, които пишат на английски.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas