Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Ти явно просто нямаш капка срам в себе си. Не че това е невъзможно, особено в "култура" като българската, която поощрява и създава мутренски ценности. А и си го доказал още в началото на 90-те, като малък.Бих ви посъветвал да игнорирате всичко, което сте прочели за Колин, неговите намерения и творчески планове. И особено онова, което прочетохте в така нареченото интервю на Колин с Уейн.
Бях на онази дискусия след откриването на клубчето на Паренсов, когато се обсъждаха бъдещите творчески планове на издателската къща на Уейн. Чух какво смята Колин. Освен това имам спомен от съвместната ни работа с него в МЕГА. На тази база, ето някои размисли:
Не вярвам, че Колин има някакъв ангажимент към Уейн, дори устен. По никакъв начин не мога да повярвам, че виделия какви ли не пишман издатели Колин може дори за малко да се заблуди, че Уейн е издател, способен да му плати хонорар и да издаде негова книга.
Съжалявам за offtopic-а - някой може ли да сканира въпросната рекламка и да я качи ... или поне да ми я пратиКолин си решава кога да напише обещаната книга-игра, за която написа и пусна рекламка в Асасините 1.
Привет!
Изпращам ти няколко реда за бъдещата книга-игра. Признавам, темата определено ме мъчи и не иска да се развие, но ще стане.
Поздрави
Любо Николов
Колин Уолъмбъри
МАГАЗИН ЗА СТРАННИ ТВАРИ
В самото начало на лятната ваканция в Роквил се случва дребно и любопитно събитие – един загадъчен старец отваря магазин за домашни любимци. Но зад витрините със симпатични кученца, котета и хамстери се крие нещо далеч по-интригуващо.
Ти трябва да разкриеш загадката на странния магазин и да предотвратиш гибелна заплаха за града... а може би и за целия свят.
Ето отново истината за всички нормални хора: всичко необходимо за професионално издаване на книга-игра на Колин (включително авансово заплащане на дължимия хонорар за 1000 бройки начален тираж) беше договорено между мен и него и подсигурено от мен още лятото. И то по нормалния издателски начин, без да се налага да се изискват и събират подаяния от публиката. Оттам-нататък Колин си решава кога да напише обещаната книга-игра, за която написа и пусна рекламка в Асасините 1. Човекът си има лични проблеми, отделно постоянна работа, която няма как да загърби, и - като всеки творец - периоди, в които може или не може да твори.
Такова е и положението с Джордж и Върдж.
Явно тук е моментът да подчертая и че Асасините 1 - както и всяка следваща книга, издадена от мен - се радва на възможно най-доброто разпространение:
Правилно, това си е точно така. Имаме само устна уговорка, но за мен това е достатъчно. Ако направя обещаната книга годна за консумация Уейн ще й бъде издател (ако я одобри де...) Не веднъж съм казал, че хонорар или дял от печалбата няма да искам. Държа обаче оформлението да си го направя самЕто отново истината за всички нормални хора: всичко необходимо за професионално издаване на книга-игра на Колин (включително авансово заплащане на дължимия хонорар за 1000 бройки начален тираж) беше договорено между мен и него и подсигурено от мен още лятото. И то по нормалния издателски начин, без да се налага да се изискват и събират подаяния от публиката. Оттам-нататък Колин си решава кога да напише обещаната книга-игра, за която написа и пусна рекламка в Асасините 1. Човекът си има лични проблеми, отделно постоянна работа, която няма как да загърби, и - като всеки творец - периоди, в които може или не може да твори.
Такова е и положението с Джордж и Върдж.
Доколко Уейн ще се справи с разпространението ще проличи когато има какво да разпрoстранява. Имам извесни резерви относно методите му, но пък аз не бих се справил по-добре.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas