Получени "Благодаря": 140
Ако Еквус са разполагали с целия списък, а не само с този на едно издателство, ако са имали бройки от всички, ако авторските права са били уредени за всички и ако е имало кой да ги консултира с нещо повече от заглавията, което за мен са твърде много неизвестни!
Екстраполацията е проста. Гледам един относително пълен списък на КИ, излизали на Запад, и мисля каква е вероятността у нас да са излизали най-добрите. Чисто по бройка ми се струва по-малък от 5%, което за мен не са добри шансове.
От друга страна, ти се изсили да даваш гаранции, че няма по-добро. На теб се пада и да го докажеш !
Асенски ич не си прав по тая точка, защото ако Еквуса са разполагали със същия списък и са имали с кой да се посъветват най вероятно ще изберат точно тия 5% дето са хубавите, а не да затворят очи и да бодът на посоки в списъка. Това твойто е все едно да кажеш че сага ако на запад се почуства глад за български книги игри ще хванат да издават всичко на ред вместо да подберат по-читавите заглавия. Възможно е, но щом ще говорим за вероятности значи е малко вероятно да постъпят така.
Значи по-добре да отговоря на Вилорп, отколкото на теб. А ти ще показваш това, което твърдиш, или твърденията ти са необосновани .
Екстраполацията е проста. Гледам един относително пълен списък на КИ, излизали на Запад, и мисля каква е вероятността у нас да са излизали най-добрите. Чисто по бройка ми се струва по-малък от 5%, което за мен не са добри шансове.
От друга страна, ти се изсили да даваш гаранции, че няма по-добро. На теб се пада и да го докажеш !
Както и Вилорп ти каза, екстраполацията ти в случая е доста смешна - може би защото и липсва база.
Другото безумие (АЗ да ти показвам нещо, което поначало го НЯМА!) изобщо няма да споменавам.
Просто пускам ей тая блага темица:
viewtopic.php?f=79&t=393&p=5207#p5207
на КМ подфорума - и да ви видя, отворените.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
b.t.w. Справка с гугъл ми показа че може би най-титулуваната запана поредица е Lone Wоlf на Джо Дивър.
28 книги с един герой . Сюжета е свързан , има много предмети и умения .
Намерих ги безплатни в интернет формат
www.projectaon.org/en/Main/Books
и мисля да ги прегледам
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas