Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Хубаво, ама почти забравих идеите си.Тема за повече или по-малко сериозни идеи, предложения и чуденки. Темата започна в чата, надявам се да се прехвърли тук, за да не изчезне безследно.
За Слави има 1 проблем - трябват много кинти!Реално, мисля, че ако някак си се вредим при Слави ще има яка популяризация. Това го казвам абсолютно сериозно, поради факта, че единствения добър начин освен тоя е през някоя "Звезда", а повечето ни звезди сигурно мислят, че книгите се ядат.
Хари е по-лесен. Здрач няма как да го разфасоваш на умения, може нещо с избори, но от Хари става като Рол-плей, или имаш повече героя които да направят 1 нещо.да, определено старите фенове са си добра целева аудитория. Макар че няма да е лесно да се убедят, че няма да има изцепките от миналото.
Предлагам плагиатстване от Хари Потър и от Здрач за популяризиране![]()
да, определено старите фенове са си добра целева аудитория. Макар че няма да е лесно да се убедят, че няма да има изцепките от миналото.
Хари е по-лесен. Здрач няма как да го разфасоваш на умения, може нещо с избори, но от Хари става като Рол-плей, или имаш повече героя които да направят 1 нещо.да, определено старите фенове са си добра целева аудитория. Макар че няма да е лесно да се убедят, че няма да има изцепките от миналото.
Имах предвид, че нямаш кой знае какъв избор - вероятно ще играеш Едуард, че е по-гот да си вамп. Тя Бела си е направо безцветна и скучна
Стига бе, как ще не можеш да го разфасоваш на умения? Макар че ме привлича идеята просто да разфасовам Здрач може би...
Но сериозно, любовна история в книга-игра отдавна не е нечувана идея. А Здрач е розово романче с черна подвързия за емо-тинейджър(к)и!
Но отсега си представям показателите "обща емовщина", "само-рязане", "гледане мрачно", "светът не ме разбира", "аз съм опасен за теб (с глупостта си)", "другият/другата" и "родители-идиоти". Само ми става зле при идеята как ли ще се повишават!
Велик сюжет, вдъхновен от Здрач няма как да се получи, защото и в основното произведение няма такъв
Имах предвид, че нямаш кой знае какъв избор - вероятно ще играеш Едуард, че е по-гот да си вамп. Тя Бела си е направо безцветна и скучна
Стига бе, как ще не можеш да го разфасоваш на умения? Макар че ме привлича идеята просто да разфасовам Здрач може би...
Но сериозно, любовна история в книга-игра отдавна не е нечувана идея. А Здрач е розово романче с черна подвързия за емо-тинейджър(к)и!
Но отсега си представям показателите "обща емовщина", "само-рязане", "гледане мрачно", "светът не ме разбира", "аз съм опасен за теб (с глупостта си)", "другият/другата" и "родители-идиоти". Само ми става зле при идеята как ли ще се повишават!
, не я виждам като герой. И какво всъщност прави скъпия Еди - мъчи се да я заговори, спасява я от кола, после я води на обиколчица, кисне й в стаята, зяпа я в сънната артерия, по едни време има разни други вампове, които искат да й смучат кръвчицата, и после има някаква гонка. Хм , всичко завършва с масово тепане на вампири с вампири. И Еди почти затрива любимата си, докато й смучи кръвта.. хм, да прав си какъв велик сюжет би се получило...
Здрач е пълна скука, преди него мислих че има боза само за пиене, а не за гледане.
Виж Дневниците на Вампира има малко по-различна работа. Имаме си лошия брат, т.е. цели 2 вампира, вещица, и прочие, само трябва да измислиш смислен сюжет, за да ги вкараш.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas