Аз пък ще ви кажа какво ще се продаде и в 100 000 тираж да е.
Книга игра по света на някоя близърд игра. На корицата задължително трябва да е разголена елфана/драйнейка.![]()
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
А не можем ли да променим и това по някакъв начин?Наистина днешно време се гледа повече на корицата отколкото съдържанието.
Трябва да се хване детската аудитория. Всичко над 10 години вече е обречено на чалга - ако се целите в тия хора, пишете книга-игра за чалгата, примерно играеш 16 годишна курвичка и трябва да спиш с определени мъже за да напредваш в кариерата. Разбира се системата няма да е вече бойна, а читателят ще си разпределя точки в показатели като: фелацио, секс, прическа, дрехи и т.н. Цинично е, но е вярно.
Мега опитаха с писане в популярни сюжети. Честно казано, не мисля че опита беше успешен - доста по-интересна ми беше идеята за "Номад" отколкото Батманските и Терминаторски изпълнения на Павлова (че не се сдобих с нищо от това е друг въпрос).
Ето това е приказка - некадърност и половина.
Е, ти даваш пример с калпаво написани книги. В тях проблемът беше мързелът и некадърността на автора, а не сюжетът.Мега опитаха с писане в популярни сюжети. Честно казано, не мисля че опита беше успешен - доста по-интересна ми беше идеята за "Номад" отколкото Батманските и Терминаторски изпълнения на Павлова (че не се сдобих с нищо от това е друг въпрос).
Съгласен съм - за Лъвкрафт важи със сигурност. Има обаче и някои изключения - примерно Властелинът на пръстените."Класика" # "Фешън".
Относно оригиналните сюжети - без съмнение това е пътят. Книги по популярни игри и филми са нужни колкото да живне жанра отново и да се завърти колелото, т.е. изцяло с рекламна цел. Но в това отношение ще са незаменими. АКО са добре написани разбира се.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas