Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Leidrin, всичко което си написал е много хубаво, но пропускаш факта, че настоящата тема тръгва от коментарите за Асасините 2. Там въобще какво има да се обсъжда? Авторът на въпросната книга вместо да публикува кратък откъс пак е написал една купчина високопарни, несвързани и неразбираеми постове. Може би заради това са и тези реакции?!
Лисичков пак лъже и маже, независимо, че е в съвсем друга тема.
Пуснал съм цял Пътуващ Цирк - коментирай него де? Ама последния път врътна опашка и се покри.
Проблема е, че такива теми могат да тръгнат от коя да е излязла и предстояща да излезе книга. Като нищо не е публикувал автора ти какво точно коментираш или критикуваш, ако не същото нищо. Благодаря ти че ти поне, ако не се съгласяваш с мението ми за два враждуващи лагера, поне не го отричаш безапелационо.
Никса, първата реакция към чута нелицеприятна истина е безапелационно отрицание, следва реакция на гняв и ярост, после идва приемането. Освен това аз не дискутирам с теб. Моето мнение бе провокирано от Анардил. Не знам защо ти се включваш вместо него. Сигурно защото не сте от един от въображаемите враждуващи лагери. И да аз не съм редактор. И Майкъл не виждам някъде да е казвал, че е. Това не му пречи да е много по-ценен с критиката си от, който и да е от "редакторите", тук. Не че аз се се доближавам до нивото му, но все пак има неша, които дори на мен като "нередактор" могат да ми направят впечатление.
П.П. Никса, Анардил и Лисичков, а и Сикамор, който въвлекох задочно, уважам и четирима ви за това което правите и за услията, които полагате и не, не ми е приятно да виждам хора като вас да изпадат в "заяждане на дребно". Не ви прилича. Можете и по-добре.
Книги-игри в България, 1991–днес
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas