Дере ти я, защото си готов да платиш толкова. Той е търговец, а не любител на книгите.Е, като е боклук за търговеца, що да ти дере кожата, а, а, а?
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Дере ти я, защото си готов да платиш толкова. Той е търговец, а не любител на книгите.Е, като е боклук за търговеца, що да ти дере кожата, а, а, а?
И в случая за "одраните" Balance of Power и MrMoustache са "одрани" с по 2 -3 лева.
Аз предлагам книги - игри търговците направо да ги подаряват.
книгата или е обективно добра, или не е, нито един от горните случаи не изключва някое добро заглавие да се появи на 2 кинта по кашоните
Напълно вярно. Просто си е боклук за търговеца, тъй като е на практика непродаваема при неналичието на какъвто и да е интерес. Сега за някой събраните съчинения на Тодор Живков могат и да са върха на сладоледа, но за масата от хората не струват и пукнат лев. Ми тука е същото. Даже ако забелязваш MrMoustache на едно място заявява, че трябва да е луд да даде повече от три лева.
И в случая за "одраните" Balance of Power и MrMoustache са "одрани" с по 2 -3 лева.
Аз предлагам книги - игри търговците направо да ги подаряват.
И Лисичков, никъде не става въпрос за "реване" просто писах че 1-2 лева е съвсем нормална цена за подобен род книга, хайде максимум 3. Много ясно, че няма да дам повече.
Да си чувал понятията "дефицитна стока" и "антикварна стойност"?Лисичков,
има много голяма разлика от чисто нова книга, която никой не е пипал и мачкал и такава, която кой знае къде е лежала и кой знае коя я е пипал и драскал в нея.
Лисичков,
има много голяма разлика от чисто нова книга, която никой не е пипал и мачкал и такава, която кой знае къде е лежала и кой знае коя я е пипал и драскал в нея.
Лисичков,
Пипан, драскан, смачкан, опърпан, стоял 60 години в кашон, брой на първия комикс Супермен струва хилядократно повече от най - скъпото и новото, лъскаво, опаковано списание. Ако не вярваш потърси си един.
Лисичков,
Пипан, драскан, смачкан, опърпан, стоял 60 години в кашон, брой на първия комикс Супермен струва хилядократно повече от най - скъпото и новото, лъскаво, опаковано списание. Ако не вярваш потърси си един.
Пет пари не давам за 1вия брой на Супермен издаден преди 100 години. Става дума за книги-игри, които си се намират все още - не говорим за нещо от което има останали 1-2 бройки и то кой знае в коя държава.
А ти продължаваш да ми даваш за пример несравними неща. Аз пък ще ти кажа, че тоя Супермен ако за теб струва 1000 лева за мен не струва и 1 стотинка, защото хич не ми е притрябвал. Не, че разбирам какво ми го навираш само в носа, при все че няма нищо общо с цялата работа.
Като някои са склонни да дават по 4-5 и повече лева за книги-игри, търговците посевместо ще започнат да искат все повече и повече. А ако ние потребителите заемем позиция, че не сме сколонни да дадем повече от 2-3 лева, можеше и да не стане така
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas