Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Кога ще се стигне до издаване на това нещо от теб?
Ясно, добрата новина е че вече са минали 6 години та ни остават 9-14 докато се появят на книга. От друга страна аз визирах нещо в по обозримо бъдеще - тази или следващата година примерно.
Никога не съм твърдял, че си отрепка, защото ти е хрумнало да преиздаваш старите неща. Много други неща ме карат да те определям като "отрепка". Това с преиздаването е просто глупаво и безполезно.С Майкъл обаче нямаме разбиране по въпроса, защото до последно (тази нощ) твърдеше разпалено, че е тъпо и жалко да се преиздават стари неща и че това показва, че нямаме ресурси нищо ново да създадем, и че съм отрепка, че изобщо ми е хрумнало това. Няма как да споря с това, има някакво право човекът.
ПП: Съвсем сериозно, това, което ММ пише в момента в чата си е точно така: феновете си имат изданията на Мегаигра, както и дигитализирани. Не са и много като хора. Сигурно има и доста други доводи. Аз просто исках да използваме преиздаването, за да дозавършим незавършените неща - за което и Колин много се запали.
Като кражба на корица. Мислех, че поне тези неща ги спазвате.
Също - като потенциален нескончаем резервоар за ебавки с Мишо, в чата и изобщо.Но това вече си е между нас двамата с него.
Доста тъпо. Корицата на юбилейната Сонора НАРОЧНО Е СЪЩАТА, защото е за старите фенове. Тъй като има оригинална корица, купуват се правата от художника.ААА, не е кражба това! Всяка прилика с една стара корица на Мегаигра е напълно случайна! Прерисувана е изцяло и са добавени "множество" нови елементи, но пак "кьоравеете" и не ги виждате!
![]()
![]()
Доста тъпо. Корицата на юбилейната Сонора НАРОЧНО Е СЪЩАТА, защото е за старите фенове. Тъй като има оригинална корица, купуват се правата от художника.ААА, не е кражба това! Всяка прилика с една стара корица на Мегаигра е напълно случайна! Прерисувана е изцяло и са добавени "множество" нови елементи, но пак "кьоравеете" и не ги виждате!
![]()
![]()
Книгите и разказите издавани през 90те без корица или с крадена такава - няма как да излязат така сега, трябва да им се прави нова корица. Каквото щях да направя и аз със Сонора - ако целта на юбилейното издание не беше ДА Е ТОЧНО СЪЩОТО като оригинала, заместител просто.
след като е ОЧЕВИДНО, обратното. Отделно от това, не личи да правиш разлика между ирония и сериозно изразено мнение.По оригинала, изпратен от Димо след закупуване на правата, е работено и оправяно много. Хем съм ви поставил "оригинала" и новата корица една до друга, хем съм ви написал даже за какво да гледате - и пак кьоравеете.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas