• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Книги-игри
/
За книгите-игри
/
Какво се търси от излезлите заглавия

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
03 Апр 2017 16:39 03 Апр 2017 16:44 от George-AL.
George-AL's Avatar
George-AL
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 591
Какво се търси от излезлите заглавия #121081
Берсерки извинявай, ама за мен масажа на едно група потни голи мъже събрани на едно място е за "педерунгели". Освен ако там не правят оргия с млади мацки. Пейнтбол нямаш представа колко хора го играят - съпреживяват се като войници, само че без риск да бъдат реално убити. Ако не вярваш - иди в Южния парк да видиш колко хора играят пейнтбол. В Младост иди.
За една и съща книга ли говорим? - има страшно много места в отново заедно където нямаш никакъв реален избор а е тип "железница", от епизод 39 ти се се казав мини на епизод 38, без да ти се дава права на избор. Има досат такива места. отделно - двата епизоад не са малки.
може да цепя от моята камбанария - ти не цепиш ли от твоята? За мен тесногърдият си ти, който възхваляваш ММ. Той има къде по-добри разкази - НБА, Краят на коридата, Боговете на Футбола, Вторият шангри-..... - но има и страшно слаби книги - игри - например Футболът - тактическа игра, която е само сметки. също и Пробив в НБА. Професия Ченге пък е да я прочетеш веднъж - и да я хвърлиш - след като минеш през трите "мисии" става безинетересна., там играта е относително линейна. да има малко напрежение, дали ще минеш през хола или през спалнята и дали ще има тишина или ще гърмята сирените - и на втория -третия прочит всичко ти е ясно.
Това че разказът "Отново Заедно" е насочен към възрастна аудитория го слагам слабост - ако ще се цели да го четата 20-30 човека е идеален, ама аз мислех, че целта е да привличаме децата. В този смисъл за мен трябав да има повееч книги като Българ и Добросъците, защото 6-7 годиншите това четата, а те са важни - ние с вас сем динозаври, сигурно половината нямаме и деца, а и да имаме - показателно е колко е голям фенклуба - 20 човека на кръст. В този смисъл смятам, че книгите -игри трябав да са насочени към детската аудитория и че ММ е имал къде по-добри произведения.

Истината ще те направи свободен

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

03 Апр 2017 16:45 03 Апр 2017 16:50 от Ейдриън Уейн.
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Получени "Благодаря": 82
Topic Author
Какво се търси от излезлите заглавия #121082

Вилорп писа: писа:
Кога ще се стигне до издаване на това нещо от теб?
Ясно, добрата новина е че вече са минали 6 години та ни остават 9-14 докато се появят на книга. От друга страна аз визирах нещо в по обозримо бъдеще - тази или следващата година примерно.

Аха, ОК, разбрах.

Добре, ангажирам се (това СЕ брои за обещание!), че повечето от въпросните проекти ще бъдат издадени в споменатия от теб срок: "тази или следващата година". Не за друго - ами защото вече работим по тях в редакцията. Досега не беше ставало въпрос - така че си спазвах политиката да обявявам нещо едва при издаване.

С Майкъл обаче нямаме разбиране по въпроса, защото до последно (тази нощ) твърдеше разпалено, че е тъпо и жалко да се преиздават стари неща и че това показва, че нямаме ресурси нищо ново да създадем, и че съм отрепка, че изобщо ми е хрумнало това. Няма как да споря с това, има някакво право човекът.

ПП: Съвсем сериозно, това, което ММ пише в момента в чата си е точно така: феновете си имат изданията на Мегаигра, както и дигитализирани. Не са и много като хора. Сигурно има и доста други доводи. Аз просто исках да използваме преиздаването, за да дозавършим незавършените неща - за което и Колин много се запали.

03 Апр 2017 19:34
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 487
Какво се търси от излезлите заглавия #121084

Ейдриън Уейн писа: писа:
С Майкъл обаче нямаме разбиране по въпроса, защото до последно (тази нощ) твърдеше разпалено, че е тъпо и жалко да се преиздават стари неща и че това показва, че нямаме ресурси нищо ново да създадем, и че съм отрепка, че изобщо ми е хрумнало това. Няма как да споря с това, има някакво право човекът.
ПП: Съвсем сериозно, това, което ММ пише в момента в чата си е точно така: феновете си имат изданията на Мегаигра, както и дигитализирани. Не са и много като хора. Сигурно има и доста други доводи. Аз просто исках да използваме преиздаването, за да дозавършим незавършените неща - за което и Колин много се запали.
Никога не съм твърдял, че си отрепка, защото ти е хрумнало да преиздаваш старите неща. Много други неща ме карат да те определям като "отрепка". Това с преиздаването е просто глупаво и безполезно.
Наивно е да се вярва, че на теб или на Колин ви пука за довършване на недовършените неща.

Hater
A label that some people apply to anyone who disagrees with them on any subject. Such name calling is designed to discourage critical and independent thinking, and prevent full inspection of bogus ideas and beliefs. Use of the term hater is rampant on the internet.

03 Апр 2017 20:22
BERSERK's Avatar
BERSERK
Окото на Бога
Окото на Бога
Скрий Още
Получени "Благодаря": 152
Какво се търси от излезлите заглавия #121085
George-Al няма избори тип железница. Има на повечето места по три опции, които носят различни точки. Не си обективен.

Относно масажа - ходил съм след тежко натоварване - прави чудеса с мускулната система. Докато пейнтбола за мен е детско забавление. Вместо да ходя да пукам с Макаровия на някое стрелбище, аз да се целя с някви боички и да се "съпреживявам на войник " -не мерси :) И пак ти казвам - не вникваш в образа на героите. Ти представяш ли си един богат тузар как слиза от Х6-цата и отива да се пляска с боички с децата :) Не е реално просто. Не знам колко такива хора познаваш , ама те просто не се държат така и се забавляват по съвсем различен начин.

Що се отнася до възхвалите - искаш да кажеш, че нямам право да декларирам какво ми харесва, така ли?. Разбира се, че аз искам да чета книги за възрастни. Още от ранна възраст гледах К1 вместо кеч, предпочитах порнажите пред блудкавите любовни филмчета и като цяло си падах по действителни неща и забавления за възрастни. Нека има и книжки за деца, но аз искам да чета други работи с други герои.

Разбира се ти от своя страна имаш право да се кефиш на фентъзита, на литература и филми , в които добрия бие лошия, ебе мацката и спасява света... И няма лошо за теб тези произведения да са по-качествени от тези, които аз харесвам. В крайна сметка всичко е въпрос на вкус (казало кучето и се облизало под опашката :) )

Капитан Хайнс, Серджо Зъба, Малдеризи, Приятелите, ИК Мега

03 Апр 2017 21:13
Sando
Духът на Прерията
Духът на Прерията
Скрий Още
Получени "Благодаря": 69
Какво се търси от излезлите заглавия #121086
Гоще, как така Краят на коридата е добра, а Пробив в НБА е слаба? Абе това спортните инвалиди що изобщо коментирате спортните книги-игри. За мен е изненада, че ММ, бидейки спортен инвалид демонстрира някакво разбиране за спорта, пък било то и без да го е вкусил на терена.

05 Апр 2017 15:49
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1106
Какво се търси от излезлите заглавия #121131
Как ви се струва това?

корица9.jpg

Цвят за модериране
Линк към каталога с дигитализирани книги
knigi-igri.bg/forums/digital-gamebooks/4...italni-proizvedeniya - нови книги
Прикачени файлове:
корица9.jpg
Следните потребител(и) изказаха благодарност: ninja_senso

05 Апр 2017 16:04
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Topic Author
Какво се търси от излезлите заглавия #121133
Като кражба на корица. Мислех, че поне тези неща ги спазвате.

Също - като потенциален нескончаем резервоар за ебавки с Мишо, в чата и изобщо. :) Но това вече си е между нас двамата с него.

05 Апр 2017 16:10
Zort's Avatar
Zort
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Получени "Благодаря": 235
Какво се търси от излезлите заглавия #121134
ААА, не е кражба това! Всяка прилика с една стара корица на Мегаигра е напълно случайна! Прерисувана е изцяло и са добавени "множество" нови елементи, но пак "кьоравеете" и не ги виждате! :lol: :evil:

"Intellect is invisible to the man who has none".
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Cliff_Burton, George-AL, Добромир

05 Апр 2017 16:15 05 Апр 2017 16:15 от nixata.
nixata's Avatar
nixata
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1273
Какво се търси от излезлите заглавия #121135

Като кражба на корица. Мислех, че поне тези неща ги спазвате.

Също - като потенциален нескончаем резервоар за ебавки с Мишо, в чата и изобщо. :) Но това вече си е между нас двамата с него.

Корицата на МЕГАИГРА 1 е крадена. Лесно се открива това в нета. На МЕГИГРА 2 имам спомен, че Мишо беше казал, че е дело на Пенко Гелев.

I've seen 'em come; I've watched 'em go,
Watched 'em rise, witnessed it and watched 'em blow.
Watched 'em all blossom and watched 'em grow.

It's all the same shit all across the globe.
I just sit back and watch the show.

05 Апр 2017 16:17 05 Апр 2017 16:22 от Ейдриън Уейн.
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Topic Author
Какво се търси от излезлите заглавия #121136

Zort писа: писа:
ААА, не е кражба това! Всяка прилика с една стара корица на Мегаигра е напълно случайна! Прерисувана е изцяло и са добавени "множество" нови елементи, но пак "кьоравеете" и не ги виждате! :lol: :evil:
Доста тъпо. Корицата на юбилейната Сонора НАРОЧНО Е СЪЩАТА, защото е за старите фенове. Тъй като има оригинална корица, купуват се правата от художника.

Книгите и разказите издавани през 90те без корица или с крадена такава - няма как да излязат така сега, трябва да им се прави нова корица. Каквото щях да направя и аз със Сонора - ако целта на юбилейното издание не беше ДА Е ТОЧНО СЪЩОТО като оригинала, заместител просто.

05 Апр 2017 16:30
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Какво се търси от излезлите заглавия #121137
Поради що реши, че корицата на Сборника с торнадотата не НАРОЧНО СЪЩАТА, защото е за старите фенове? Ще се изненадаш, но предложеното по-горе е оригинална илюстрация за която също се купуват права от художника.

Илюстрацията е добра има връзка с текста (за разлика от една друга корица) та не виждам какъв е проблема. Ако ти виждаш такъв посочи го и се аргументирай стига лала на капса, при условие че има други начини да акцентираш на текста без да викаш.

Цвят за модериране

05 Апр 2017 16:35 05 Апр 2017 16:37 от Ейдриън Уейн.
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Topic Author
Какво се търси от излезлите заглавия #121138
Проблемът е, че крадеш корици - и не го разбираш дори когато ти го посочат. :)

Сам написа в чата, че няма как да купиш правата за тази точно - дори и да искаш. И не - не е оригинална.

Добре, че си подал оставка като "издател", така че по-скоро ще говорим с Монев и Танер по този въпрос.

05 Апр 2017 16:45
Zort's Avatar
Zort
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Получени "Благодаря": 235
Какво се търси от излезлите заглавия #121139
Внимание: Споилер! [ Click to expand ] [ Click to hide ]

Zort писа: писа:
Доста тъпо. Корицата на юбилейната Сонора НАРОЧНО Е СЪЩАТА, защото е за старите фенове. Тъй като има оригинална корица, купуват се правата от художника.

Книгите и разказите издавани през 90те без корица или с крадена такава - няма как да излязат така сега, трябва да им се прави нова корица. Каквото щях да направя и аз със Сонора - ако целта на юбилейното издание не беше ДА Е ТОЧНО СЪЩОТО като оригинала, заместител просто.

По-тъпо е само, когато си се изцепил:

По оригинала, изпратен от Димо след закупуване на правата, е работено и оправяно много. Хем съм ви поставил "оригинала" и новата корица една до друга, хем съм ви написал даже за какво да гледате - и пак кьоравеете.

след като е ОЧЕВИДНО, обратното. Отделно от това, не личи да правиш разлика между ирония и сериозно изразено мнение.

"Intellect is invisible to the man who has none".

05 Апр 2017 16:51
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Какво се търси от излезлите заглавия #121140
Ех таз глава не увира бре!

От къде е крадена корицата!? Това че в момента не мога да намеря авторът на илюстрацията, забележи илюстрация не корица, защото корица е нещо много повече от обикновена картинка, не значи че при нужда няма да положа допълнителни усилия. Пък току виж дори ти с проявил самоинициатива и си ми намерил необходимите контакти, така по колегиална линия пишман издател към пишман издател.

Говори с който искаш, но да знаеш, че всеки пост в настоящата тема се води като заявка на поне 3 бройки от сборника!

пп. Извинявам се, че чак сега казах горното на вече писалите, ама реших че то се подразбира от заглавието на самата тема =)

Цвят за модериране
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Лисичков, Mindcrime, Zort, nixata, ninja_senso, comics_ross

05 Апр 2017 21:41 05 Апр 2017 21:42 от George-AL.
George-AL's Avatar
George-AL
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 591
Какво се търси от излезлите заглавия #121142
аз имам въпрос - повечето тук сме на мнение, че Уейн не е трябвало да прави еднотипна корица на Сонора. Спасе, не чувстваш ли, че ако излезеш с такава корица на Т.О.Р.Н.А.Д.О. ще слезеш на много ниско ниво и разговорът ще стане като на женския пазар.

Истината ще те направи свободен

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Форум
/
Книги-игри
/
За книгите-игри
/
Time to create page: 0.196 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Флууд (5579 Мнения)
    • в ОБЩИ ФОРУМИ / Общи приказки
    • от Rahvin
    • 01 Юни 2023 13:44
    • Юбилеен конкурс 30 години книги-игри в България (28 Мнения)
    • в Събития, конкурси и инициативи / Конкурси
    • от Rahvin
    • 01 Юни 2023 13:05
    • "Патрул за Ада" (20 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Блонд и Уейн
    • от Radko
    • 31 Май 2023 19:28

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg