Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Днес се вдигна темата за "кражба" на корици... та май през Старата вълна се е крадяло доста повече отколкото сега...
Докато Сонорската някак си носи духа на 90-те, затова си мисля, че срещна толкова неодобрение.
Обаче за да е наистина смислено и ефектно начинанието, задължително трябва да го има вътре разказа Принципи на оцеляване И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Мишо трябва да се хване да напише още една част бонус!
![]()
И аз съм ЗА. Това би била много добра инициатива.
Обаче за да е наистина смислено и ефектно начинанието, задължително трябва да го има вътре разказа Принципи на оцеляване И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Мишо трябва да се хване да напише още една част бонус!
![]()
Подкрепям напълно. "Принципи на оцеляване" е едно от най-добрите неинтерактивни произведения за онова време писани от автор на книги-игри. Така че ако се издават обединени ТОРНАДО 6 трябва да го има и него вътре.
И да оспорваш, и да не оспорваш, статистиката на тиражите показва свиване на книжния пазар с един порядък - в момента алтернативните забавления са много, качеството им - високо, техниките за зомбиране към конкретна медия и игра - значително напреднали; разбира се има и други фактори, но важни са следствията.Ми, оспорвам! И едно време нямаше фенове, имаше някакви деца. Те станаха фенове от две книжки.
Ако Котарака беше направил фенове през 21-ви век, сега Спас можеше да е написал няколко книги след онази за онзи кораб.
Не е ли това причината на Запад да има повече е-книги-игри? Не е ли това причина СКИ да се замисли за Новите технологии?
Внимание: Споилер! [ Click to expand ] [ Click to hide ]И да оспорваш, и да не оспорваш, статистиката на тиражите показва свиване на книжния пазар с един порядък - в момента алтернативните забавления са много, качеството им - високо, техниките за зомбиране към конкретна медия и игра - значително напреднали; разбира се има и други фактори, но важни са следствията.Ми, оспорвам! И едно време нямаше фенове, имаше някакви деца. Те станаха фенове от две книжки.
Ако Котарака беше направил фенове през 21-ви век, сега Спас можеше да е написал няколко книги след онази за онзи кораб.
Допълнително, сега се налага да се плаща за корици, за права, данъци, разпространителите си цакат едни 55% и други такива влошаващи бизнеса неща, които вдигат цената и пречат да се продават за без пари книгите-игри, което е фактор от несъмнено значение.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas