Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Възможно ли е 2018 г. да се окаже "Годината на стратовете" ? Нека да видим какво се случва ...
4. gbm и тайният му проект - таен, таен, колко да е таен? остава да видим дали ще каже нещо или ще продължи да си мълчи
Ако някой има инфо по темата и мисли, че е уместно да го сподели, да се чувства поканен да го направи.
Великия Дух на Книгите Игри ми се яви една нощ и ми отреди - "Ще срещнеш Мистичния Войн на Книгите Игри, който Побеждава всяка Книга Игра от Първия Път. Той ще ти даде наставление как да поправиш това, което си сторил. Ще се срещнете сред Някоя Удобна Кръчма, и той ще ти предаде умението как да използваш Шест Стенния Зар. Тогава, и само тогава ще бъдеш Готов!"3. Pe6ka S Mnenie и "Малки царства" - случва ли се тук нещо Пешка?
Великия Дух на Книгите Игри ми се яви една нощ и ми отреди - "Ще срещнеш Мистичния Войн на Книгите Игри, който Побеждава всяка Книга Игра от Първия Път. Той ще ти даде наставление как да поправиш това, което си сторил. Ще се срещнете сред Някоя Удобна Кръчма, и той ще ти предаде умението как да използваш Шест Стенния Зар. Тогава, и само тогава ще бъдеш Готов!"3. Pe6ka S Mnenie и "Малки царства" - случва ли се тук нещо Пешка?
И от тогава чакам.
Само където произведението на Ефикс не е точно страт, защото Стратовете все пак могат да се играят от повече от един човек. Неговото произведение е по-скоро книга-игра от ранга на произведенията на Джордж М. Джордж - книга-игра към която има карта. То дори няма голямо движение по карта. Но за сега е интересно. Дано да не страта от ефекта на някои от игрите - хубава игра, тъп край.
ПП Ефикс, продължи да пишеш за Керус.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas