Получени "Благодаря": 438
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Ефикс, не съм чувал за хора, които да са искали продължение. Знам само за един човек и той ти се подиграва
Това, че "Керус 2" ще бъде с по-голям обем е сензационна новина. Никой не го е очаквал. Все пак е хубаво да отбележа, че не малка част от форумните ти постове са с по-голям обем А темата за творческите ти планове надхвърля този на "Призвание герой"...
Ефикс, ти си пълен маняк!
Как стигна от "за да излезе в Списанието, ще искам да се обърне внимание на естетическият дизайн на произведението. Това е нещо, което първият път беше пропуснато и искам сега да бъде налице." до "за който си в момента лично отговорен с твоето произведение. Оттегли го и ще излезе."
ШШ: Монев ме е закопчал с такъв железен договор, че ако реша да се оттегля, ще плащам неустойки
Efix,
Внимание: Споилер! [ Click to expand ] [ Click to hide ]разбирам причината да се обосновеш, но не мисля, че е ОК да разкриваш част от съдържанието на бъдещия брой на списанието, преди Екипът да го е оповестил . Или ако го правиш, поне сложи Spoiler warning.
Ефикс, смили се над мен брат! Цели три дни съм го писал разказа... 5, ако броим и редакцията. Искаш от мен целия тоз труд да го хвърля на вятъра...
Ако имаш забележки за занижаването на списанието, обърни се към творческата редакция на списанието, аз нямам общо и не нося отговорност за техните решения!
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas