Получени "Благодаря": 973
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
АМи според мен двете неща са неразривно свързани. Да се говори за Новата вълна без форума ми се струва несериозно с оглед на това, че тук са Неделчо, СКИ, ИККИ (бяха тук), Геймтейлс, Праймгеймс, Списанието...В моите очи описваш историята на форума и форумната общност тук, а не съдбата на книгите-игри и Новата вълна. Включвам се само, за да направя това разграничение. Разбира се, смятам, че го правиш и отчасти, за да провокираш форумна активност, която най-много ти липсва.
АМи според мен двете неща са неразривно свързани. Да се говори за Новата вълна без форума ми се струва несериозно с оглед на това, че тук са Неделчо, СКИ, ИККИ (бяха тук), Геймтейлс, Праймгеймс, Списанието...
Да, това са си мои размисли и страсти по принцип.
Доколкото разбирам, ти смяташ, че отъждествявам спада на форумната активност със залеза или няма форумна активност=няма нова вълна. Не е точно така, но е важен атестат според мен.Да, и според мен бъркаш активността на форума и общността тук със Залеза на цялата Нова вълна, правейки опити за спасяване на тази активност с подобно становище.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas