]Не съм съгласен.
Стилът на Мутирала плът е динамичен, това е екшън. Четеш, кефеш се и посягаш към друга КИ. Ронин не е имал за цел да прави паметни сюжети от зомбита. Докато Конкуест 2 е Сай-фай без много-много динамика.
Аз лично почти нищо не помня от Ужас в 4-то измерение, освен безпредметното лутане из това измерение, там дори и екшън нямаше.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Начи, ако тъпчем история в малък обем, нямали сме атмосфера, ако тъпчем атмосфера в малък обем - нямали сме история?
Не е заяждане, просто обобщение на двете основни критики за тетрадките![]()
Начи, ако тъпчем история в малък обем, нямали сме атмосфера, ако тъпчем атмосфера в малък обем - нямали сме история?
Не е заяждане, просто обобщение на двете основни критики за тетрадките![]()
Тебе тъкмо те чета, утре ще те подкарамДвете книжки нямат много общо.
Става въпрос за (не особено добре) контролиран локален експеримент. Увредениете зомбита някакси успяват да спрат и електричеството.Само Русе ли е засегното? Страната или целият свят?!
Има си причина, намесени са военните, които имат технологията да ти спрат тока и да ти прекъснат всякаква комуникация.
Не, Лисичков, не давам информация на читателя, която главния герой няма. Има си причина, намесени са военните, които имат технологията да ти спрат тока и да ти прекъснат всякаква комуникация. Нашите зверове мутанти успяват да пробият кордона около Русе и да евакуират няколко немутанти. Обаче това са все неща, които героят няма как да знае за момента.
И, определено е трудно да си представиш как точно се случва такъв апокалипсис. Ако имаш по-добри идеи, ще се радвам да ги чуя.
Мисля, че подобни истории нямат нужда от обяснения в главите на самите герои. Да, в авторовия текст може да има подсказки и прочие, но при самите герои има логика да мислят за належащото и за нищо друго. Ясните логически структури от обяснения почти винаги пречат на целите на подобни истории.
Но съм съгласен, че някакви прокрадващи се размишления в по 2-3 изречения са на място, тип "Баси, целият свят ли е така? Кво става?" Все пак обаче по-добре да се прокрадват, вместо да стоят под прожекторите.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas