Ама и ти страдаш от слепотата на жанра, ще ме прощаваш. За танкове, снаряди и въздушни удари си чувал, предполагам?
1000 километра бодлива тел, 500 000 колчета, 10 генератора, 5000 души поддържащ персонал, 10 000 души кашимерия за обходи, 100 "барети" за бързо реагиране, 3 хеликоптера, 6 пилота, 30 механика, много бензин.
Обиколката на 127 квадратни километра e 45.4 километра, не знам за какво са ти 1000 километра болдива тел. Десет хиляди души са абсолютно неспособни да подсигурят 45.4 километра, дори да бяха всички на място през цялото време (а тези хора все пак трябва и да спят и не e разумно да работят на смени по-дълги от няколко часа) - в този случаи това прави по един човек на 4.54 метра. В първия момент, в който по-голяма група зомбита реши да излезе отнякъде, просто няма да има кой да ги спре при толкова малко хора (които - пак казвам - в тази схема работят по 24 часа в денонощието, без да спят). 100 барети за бързо реагиране е нонсенс - първо, че са напълно недостатъчни за каквото и да било, второ, че, ако са компактна група, ще им трябва време да се придвижват до всяко място, където зомбитата са направили опит за пробив. Хеликоптерите нищо не могат да направят срещу хора, бягащи в горите... Русе е на Дунав, така че са необходими и катери с брегова охрана... въобще...
В какви вълшебни светове си живеете само .
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Нашите зверове мутанти успяват да пробият кордона около Русе и да евакуират няколко немутанти. Обаче това са все неща, които героят няма как да знае за момента.
Юри, танк+гора=просека, не че знам защо намешахте гората в градските условия де. Освен това хората имат способността да обърнат посоката си на движение когато насреща им се стреля, дори да са няколко хиляди.
За обяснение се сещам за Заразно зло.
Дали ще може да ми обясните малко историята на Plants vs. Zombies, виждам че доста ги разбирате зомби апокалипсисите? Нещо не ми се връзва, в играта растенията защитават къщата от зомбита, зомбитата откъде идват и как са станали толкова много видове? А защо хората не излизат да ги насекат с брадви, или пък съседите изядени ли са? Армията оградила ли е къщата с бодлива тел, или целия свят вече е изяден от зомбитата и това е последната оцеляла къща с растения, които я защитават?
Дали ще може да ми обясните малко историята на Plants vs. Zombies, виждам че доста ги разбирате зомби апокалипсисите? Нещо не ми се връзва, в играта растенията защитават къщата от зомбита, зомбитата откъде идват и как са станали толкова много видове? А защо хората не излизат да ги насекат с брадви, или пък съседите изядени ли са? Армията оградила ли е къщата с бодлива тел, или целия свят вече е изяден от зомбитата и това е последната оцеляла къща с растения, които я защитават?
Андариле, няма да споря с тебе. Бих те пратил да прочетеш малко за обсадите и какво се е променило от средновековието до сега, но само ще почнеш да пищиш "знаеш ли аз колко съм чел за тия неща", та ще пропусна. Седни си направи проучването и тогава се заяждай. Блокадата на града е най-малкия проблем на Мутирала плът.
Андариле, няма да споря с тебе. Бих те пратил да прочетеш малко за обсадите и какво се е променило от средновековието до сега, но само ще почнеш да пищиш "знаеш ли аз колко съм чел за тия неща", та ще пропусна. Седни си направи проучването и тогава се заяждай. Блокадата на града е най-малкия проблем на Мутирала плът.
Dude . Признавам ти истинското майсторство в умението да маскираш липсата на познания/логическо мислене/аргументи с лични нападки D.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas